Köpa ny eller begagnad husvagn

Du som är intresserad av att köpa en ny husvagn har kommit helt rätt – välkommen till Rylander bil. Vi är en av Norrlands största aktörer med ett mycket brett utbud av både begagnade och nya fritidsfordon, vilket innebär att vi kan erbjuda en bra husvagn för dig, oavsett din budget och dina önskemål. Hos oss jobbar kunnig personal som med ett trevligt bemötande gärna hjälper dig att välja rätt husvagn utifrån dina behov – för oss är personlig omtanke och kundnöjdhet bland det viktigaste i vårt arbete, och vi vill att du som kund hos oss ska kunna känna dig trygg och nöjd efter ditt köp. Givetvis är alla våra husvagnar genomgångna innan de levereras och med garantier, så att du alltid kan njuta av en bekymmersfri, skön och bekväm campingsemester efter ditt köp av husvagn hos oss – med oss får du säkerhet, kunskap och trygghet.

KONTAKT
Telefon: 060-14 00 00
E-post: info@rylanderbil.se

Kontakta oss för visning!

Peter Lidgren Säljare Fritidsfordon & Begagnade Bilar 060-14 00 19 peter.lidgren@rylanderbil.se
Simon Johansson Försäljningschef Fritidsfordon & Begagnade bilar 060-14 00 17 simon.johansson@rylanderbil.se
Aktuella kampanjer på fritidsfordon

Adria Coral Axess

pris fr. 664.900:- eller 2.570:-/Mån

Adria Aviva

pris fr. 161.900:- eller 891:-/Mån

Kabe Travel Master Classic

pris fr. 820.000:- eller 3.169:-/Mån

Kabe Classic

pris fr. 292.400:- eller 1.610:-/Mån

Att välja rätt husvagn

Utbudet av olika husvagnar är brett, och det kan vara svårt att veta vilken husvagn man ska köpa för en så bekväm och trevlig campingsemester som möjligt. Vi på Rylander bil är experter på fritidsfordon och är återförsäljare av husvagnar från en rad olika ledande tillverkare såsom Adria och Kabe. Vi hjälper dig att hitta rätt och berättar vad som är viktigt att tänka på i valet av husvagn. Vårt breda sortiment har något för alla, så vare sig du vill ha en mindre eller större husvagn kan vi alltid erbjuda en modell med hög prestanda och komfort, samt smarta lösningar. Dessutom kan vi erbjuda förmånliga finansieringslösningar för ett så smidigt och enkelt husvagnsköp som möjligt.

Hos oss jobbar även certifierade och märkesutbildade mekaniker som utför reparation och service av både bodelen och bildelen. Vi använder självklart den senaste mjukvaran och de specialverktyg som krävs, och kan hjälpa dig med allt som rör din bil eller husvagn. Du tas emot av specialister i vår auktoriserade serviceverkstad och vi har tillbehör och reservdelar från KAMA fritid i vår butik.

Att köpa husvagn av oss

Här på vår hemsida kan du ta en titt på våra tillgängliga husvagnar, både begagnade och nya. Du som vill köpa en husvagn av oss är varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig. Du når våra säljare per telefon eller genom att fylla i kontaktformuläret här på webben, så återkommer vi till dig så snart som möjligt med mer information.