Köpa ny / begagnad Kabe eller Adria husvagn

Välkommen till Rylander bil när du vill köpa en husvagn från Kabe eller Adria. Vi är stolta över att kunna erbjuda Sundsvalls största utbud av fritidsfordon såsom husvagnar och husbilar, och vi har ett brett sortiment av såväl begagnade och nya modeller. Adria och Kabe hör till de främsta tillverkarna och leverantörerna på marknaden, och produkterna är kända för sin höga kvalitet och funktionalitet. Vi är återförsäljare av husvagnar från båda dessa leverantörer, och med kunnig och trevlig personal hjälper vi dig gärna att hitta rätt husvagn utifrån dina behov och önskemål.

KONTAKT
Telefon: 060-14 00 00
E-post: info@rylanderbil.se

Kontakta oss för visning!

Peter Lidgren Säljare Fritidsfordon & Begagnade Bilar 060-14 00 19 peter.lidgren@rylanderbil.se
Simon Johansson Försäljningschef Fritidsfordon & Begagnade bilar 060-14 00 17 simon.johansson@rylanderbil.se
Aktuella kampanjer på fritidsfordon

Adria Coral Axess

pris fr. 664.900:- eller 2.570:-/Mån

Adria Aviva

pris fr. 161.900:- eller 891:-/Mån

Kabe Travel Master Classic

pris fr. 820.000:- eller 3.169:-/Mån

Kabe Classic

pris fr. 292.400:- eller 1.610:-/Mån

Husvagnar från Kabe

Kabe är ett svenskt företag med rötterna i småländska Tenhult, där man fortfarande har sin produktion. Företagets svenska ursprung gör att man vet precis vad som krävs för att möta det svenska klimatet och de svenska vägarna på bästa sätt för en optimal husvagnssemester. Produkterna är dels ett resultat av kundernas önskemål, men också av ett kvalitetstänk som präglar hela verksamheten, från produktion till leverans. Om du söker en svensktillverkad husvagn ska du köpa Kabe.

Husvagnar från Adria

Adria är en av Europas främsta husvagnstillverkare, vars produkter återfinns över hela världen. Produktionen ligger i Slovenien och den första modellen presenterades redan 1965 och idag erbjuder Adria både stora och små husvagnar med funktionalitet och hög prestanda för en optimal husvagnssemester. Här har man lyssnat och tagit åt sig av kundernas behov och önskemål genom åren, vilket gett upphov till husvagnar som är bekväma med god interiör och hög prestanda. Det gör att man alltid haft ett försprång på marknaden, och som kund kan du räkna med att alltid få en högkvalitativ produkt.

Att köpa husvagn från oss på Rylander bil

Både Kabe och Adria har många års erfarenhet av branschen och hör till de främsta tillverkarna inom fritidsfordonssegmentet. Den långa erfarenheten har gjort att man lärt sig vad kunderna efterfrågar och vad som krävs för att tillverka en husvagn som möter alla de krav som kommer under en campingsemester. Vi är specialister på allt som rör fritidsfordon och vi kan presentera precis rätt husvagn enligt de önskemål du har. Hos oss står personlig omtanke och din nöjdhet som kund högt i fokus – vi vill att du ska kunna känna dig trygg efter ditt köp hos oss. Givetvis är alla husvagnar genomgångna innan de levereras, och med garantier.

Hos oss jobbar även duktiga och certifierade mekaniker som utför reparation och service av både bildelen och bodelen, och vi jobbar självklart alltid med den senaste mjukvaran. Vi har kompetens som krävs för att serva Mercedes och andra stora kända varumärken inom husbil och husvagn. När du köper en husvagn från oss kan du alltid vara trygg med att den är genomgången innan leverans och med samtliga garantier – vårt fokus ligger på säkerhet, trygghet och kunskap.

Du som är intresserad av att köpa en Kabe eller Adria husvagn från oss på Rylander bil är varmt välkommen att ringa någon av våra säljare eller fylla i kontaktformuläret här på hemsidan, så hjälper vi dig att hitta rätt husvagn för dig. Välkommen!

Nyckelord:
Köpa Kabe Husvagn | Köpa Adria Husvagn

köpa kabe husvagn