Kom in till oss när du vill köpa husbil i Sundsvall

Det finns många som har kört husbil under en lång tid, men det finns även en hel del som nyligen upptäckt ett nytt sätt att resa på, och då är köp av husbil ett utmärkt val. På Rylander Bil i Sundsvall hjälper vi dig att köpa rätt husbil för dina intressen och behov. Vi har både nya och begagnade husbilar från välkända märken inom fritidsfordon. Några av dessa är svenska Kabe och Adria.

Är det första gången du ska köpa husbil så finns det oftast många frågor man behöver få besvarade. Vi på Rylander Bil hjälper dig med svar på alla dina frågor och tankar. Vi bollar gärna med dig och visar vårt sortiment så att du får provköra och känna efter innan du bestämmer dig för vad du vill köpa.
Det är viktigt att man köper rätt husbil redan från början, det finns många alternativ där man får bestämma sig för vad man är ute efter, som storlek, umgängesytor, antal sängar och mycket, mycket mer.

KONTAKT
Telefon: 060-14 00 00
E-post: info@rylanderbil.se

Kontakta oss för visning!

Peter Lidgren Säljare Fritidsfordon & Begagnade Bilar 060-14 00 19 peter.lidgren@rylanderbil.se
Simon Johansson Försäljningschef Fritidsfordon & Begagnade bilar 060-14 00 17 simon.johansson@rylanderbil.se
Aktuella kampanjer på fritidsfordon

Adria Coral Axess

pris fr. 664.900:- eller 2.570:-/Mån

Adria Aviva

pris fr. 161.900:- eller 891:-/Mån

Kabe Travel Master Classic

pris fr. 820.000:- eller 3.169:-/Mån

Kabe Classic

pris fr. 292.400:- eller 1.610:-/Mån

Husbilar i en klass för sig

Vår kompletta bilverkstad består av certifierade märkes mekaniker som arbetar med specialverktyg och den senaste mjukvaran. Du kan kontakta oss för att boka visning eller provkörning av husbil. Vårt stora sortiment inkluderar både nya och begagnade husbilar till förmånliga priser.
Att köpa husbil på Rylander Bil i Sundsvall innebär att du alltid kan känna dig trygg med ditt köp. Alla våra husbilar är genomgångna innan leverans och med garantier så att du kan åka iväg på semestern och känna dig trygg med det nya inköpet. Hos oss köper du husbilar för användning året runt.

Kontakta oss när du vill köpa husbil

Kontakta oss på Rylander Bil redan idag om du är ute efter en husbil från ledande märken. Ta del av våra förmånliga erbjudanden. Välkommen in så berättar vi mer.