KÖPA HUSBIL ADRIA / KABE

Du har förmodligen sökt på att köpa husbil Adria eller Kabe och då har du kommit alldeles rätt – välkommen till Rylander bil. Vi är en av Norrlands största aktörer på marknaden och är auktoriserade återförsäljare av fritidsfordon såsom husvagnar och husbilar. Vi ser till att ditt bilägande blir tryggt och säkert, och i vårt sortiment har vi ett flertal olika husbilar från leverantörer som Adria och Kabe – såväl begagnade som nya modeller. Det gör att vi kan erbjuda något för alla behov och önskemål, och vi hjälper dig gärna att hitta rätt husbil för dig i det stora utbudet. Vi som arbetar här har många års erfarenhet och brett kunnande inom fritidsfordonssegmentet. Vår breda kompetens i kombination med en hög servicenivå gör att du alltid kan vara trygg med att komma till oss för att köpa husbil.

KONTAKT
Telefon: 060-14 00 00
E-post: info@rylanderbil.se

Kontakta oss för visning!

Peter Lidgren Säljare Fritidsfordon & Begagnade Bilar 060-14 00 19 peter.lidgren@rylanderbil.se
Simon Johansson Försäljningschef Fritidsfordon & Begagnade bilar 060-14 00 17 simon.johansson@rylanderbil.se
Aktuella kampanjer på fritidsfordon

Adria Coral Axess

pris fr. 664.900:- eller 2.570:-/Mån

Adria Aviva

pris fr. 161.900:- eller 891:-/Mån

Kabe Travel Master Classic

pris fr. 820.000:- eller 3.169:-/Mån

Kabe Classic

pris fr. 292.400:- eller 1.610:-/Mån

Husbil Adria

Adria är en av Europas ledande tillverkare av olika husbilar och med över 50 års erfarenhet i branschen är den höga kvaliteten i produkterna ett faktum. En av anledningarna till Adrias framgångar på marknaden genom åren är dels ett kvalitetstänk som präglar hela produktionsprocessen men också en lyhördhet inför de krav och önskemål som kunderna har på de olika husbilarna. Det har resulterat i en bra produktutveckling och om du väljer att köpa en husbil från Adria kan du räkna med en bekymmersfri campingsemester.

Husbil Kabe

Kabe är ett företag med rötter och produktion i Småland, där man tagit fram husbilar i över 50 år. De många åren har gjort att man kunnat arbeta rejält med produktutveckling vilket gör att du kan lita på att du köper husbilar av hög kvalitet från Kabe. Fördelen med det svenska ursprunget är framförallt att man vet vad de svenska vägarna och den svenska miljön kräver – och kan ta fram anpassade husbilar därefter.
köpa husbil kabe swift adria

Att köpa husbil från oss

Vi på Rylander bil arbetar med säkerhet, kunskap och trygghet som främsta fokus. När du ska köpa en husbil från oss kan du alltid lita på att den är genomgången innan leverans och med samtliga garantier, oavsett vilken modell eller märke du väljer. I vår moderna verkstad arbetar certifierade mekaniker med service och reparation, och vi arbetar alltid med den senaste mjukvaran och de specialverktyg som krävs. Personlig omtanke och kundnöjdhet är viktigt för oss för att kunna skapa en långsiktig relation med våra kunder.

Tveka inte att ta kontakt med oss om du är intresserad av att köpa en husbil från Adria, Kabe eller Swift, så hjälper vi dig gärna att välja rätt modell utifrån dina behov och önskemål. Hör av dig till någon av våra säljare per telefon eller via kontaktformuläret här på webben så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Nyckelord:
Köpa husbil Adria |Köpa husbil Kabe | Köpa husbil Swift