Se våra kampanjer här!

– Vi har ett stort utbud av fritidsfordon – såväl husvagnar som husbilar
– Vi säljer både nytt och begagnat
– Kampanjer på Kabe husvagnar och husbilar inte ovanligt hos oss!
– Vi erbjuder personlig rådgivning
– Personlig bemötande ger goda affärer – vi tror på långa kundrelationer!

Kampanj Kabe husbil & husvagn

Är du en taggad campare som letar efter fritidsfordon till bra priser? Kanske hoppas du på en kampanj på Kabe husbilar och husvagnar? Tycker du också att kvalité bör kunna ha ett acceptabelt pris? Då har du kommit helt rätt!

Kabe fritidsfordon har ett av den svenska motorvärldens starkaste varumärken bakom sig. Varje år förgyller Kabe somrarna – vintrarna också för den delen – för mängder av svenskar med sina husbilar och husvagnar byggda för kvalité, komfort och säkerhet. I över 60 år har Kabe följt upp mottot ”alltid steget före” genom att gång på gång skapa nyare och bättre modeller som ger äventyrare och semestertokiga en anledning att jubla.

På Rylander Bil i Sundsvall hittar du ett brett utbud av fritidsfordon från Kabe samt mycket, mycket mer. Vi har områdets bredaste sortiment av fritidsfordon och är auktoriserad återförsäljare för bland annat Kabe husvagnar och husbilar. Vi säljer såväl begagnat som nya bilar men du kan alltid lita på att det du köper är i absolut toppskick. Vidare kan du lämna in bilen i vår verkstad där våra kompetenta mekaniker ger fordonet den finaste av behandlingar.

Aktuella kampanjer på fritidsfordon

Adria Coral Axess

pris fr. 664.900:- eller 2.570:-/Mån

Adria Aviva

pris fr. 161.900:- eller 891:-/Mån

Kabe Travel Master Classic

pris fr. 820.000:- eller 3.169:-/Mån

Kabe Classic

pris fr. 292.400:- eller 1.610:-/Mån

Kontakta oss för visning!

Peter Lidgren Säljare Fritidsfordon & Begagnade Bilar 060-14 00 19 peter.lidgren@rylanderbil.se
Simon Johansson Försäljningschef Fritidsfordon & Begagnade bilar 060-14 00 17 simon.johansson@rylanderbil.se

Kampanj Kabe husbil & husvagn

Rylander Bil – en försäljare att lita på

Det finns mycket att tänka på inför köpa av husbil eller husvagn och alla svar hittar du hos Rylander Bil! Vad innebär det egentligen att äga en husbil? Hur parkerar jag en husvagn? Hur är det med säkerheten på vägen? Behöver jag något speciellt körkort? Hur stor budget krävs?

Allt från säkerhet till logistik kan vi på Rylander Bil hjälpa dig få en bild av. Vad gäller pris kan du lita på att våra är mycket konkurrenskraftiga. Dessutom kan du också ta del av kampanjer på Kabe husbilar vi på Rylander Bil ibland erbjuder. Det kan vara en god idé om du vill köpa kvalité och komfort till ett nedsatt pris!

Dessa kampanjer på Kabe fritidsfordon är bara en anledning till att hålla dig uppdaterad på vad som händer hos oss på Rylander Bil. Vårt sortiment uppdateras kontinuerligt och lite då och då kommer det in några riktiga guldkorn. Dessa brukar gå till den flitige, så det är vår rekommendation att hålla utkik här på hemsidan!

Personlig rådgivning

Oavsett om det är en husbil från Kabe du är ute efter eller en av Adrias många fina husvagnar kan du vara säker på att du hittar det på Rylander Bil. Är du fortfarande osäker på vad du vill köpa? Boka då en personlig rådgivning med en av våra säljare. Så garanterar vi att du får precis den hjälp du behöver, utifrån just dina behov och förväntningar.

Är du i närheten av Sundsvall så föreslår vi att du kommer förbi och tar del av vårt sortiment på plats. Annars går det lika bra att ringa eller maila oss. Hur som helst är du välkommen till Rylander Bil!

Erbjudanden på tillbehör

Kontakta oss för aktuella priser och beställning

Aqua Kem Blue Sachets

Tillsatsmedel i portionspåsar, 15 portionspåsar

165 kr

Campingstol Wecamp

Ramses hopfällbar bekväm campingstol som passar lika bra i förtältet, under markisen eller på hemmaterassen

895 kr

Solcell

160W – Monterat & Klart

8.500 kr

Välkommen in till oss på Rylander Fritid

För frågor om våra produkter, kontakta oss på 060-14 00 00 eller fritidsfordon@rylanderbil.se