Här hittar du våra kampanjer!

– Vi är en av Norrlands största aktörer inom husbil- och husvagnsförsäljning
– Hos oss hittar du både begagnat och nytt – men allt i toppskick
– I vår verkstad kan våra duktiga mekaniker serva bilen!
– Vi erbjuder förmånliga finansieringslösningar

Kampanj Adria husbil & husvagn

Kampanjer på Adria husbilar och husvagnar är ett sällsynt fenomen. Men när det väl sker, ja då gäller det att vara på tårna! Att köpa husbil från Adria är en ordentlig investering och möjligheten att få en husbil av sådan kvalité till nedsatt pris är inget man vill förbise. Därför ska du hålla utkik efter kampanjer på Adria husbilar och husvagnar hos oss på Rylander Bil, en av Norrlands främsta husbilshandlare!

Hos Rylander Bil hittar du Sundsvalls bredaste utbud av fritidsfordon. Vi är återförsäljare för nya husbilar från Adria, Kabe och Sun Living och med vårt stora sortiment inkluderar såväl begagnade som nya fordon!

Vi har i många år försett svenska familjer med färdmedel inför semestern och erfarenheten tar vi nu med oss inför den nya säsongen. Lite då och då kör vi kampanjer på Adria husbilar och husvagnar, en händelse som brukar locka otroligt stort intresse och mycket uppskattning.

Husbilarna och husvagnarna tillhör förstås den högre prisklassen och lite avdrag gör stor skillnad för många familjer.

Aktuella kampanjer på fritidsfordon

Adria Coral Axess

pris fr. 664.900:- eller 2.570:-/Mån

Adria Aviva

pris fr. 161.900:- eller 891:-/Mån

Kabe Travel Master Classic

pris fr. 820.000:- eller 3.169:-/Mån

Kabe Classic

pris fr. 292.400:- eller 1.610:-/Mån

Kontakta oss för visning!

Peter Lidgren Säljare Fritidsfordon & Begagnade Bilar 060-14 00 19 peter.lidgren@rylanderbil.se
Simon Johansson Försäljningschef Fritidsfordon & Begagnade bilar 060-14 00 17 simon.johansson@rylanderbil.se

Kampanj Adria husbil & husvagn

Rylander Bil

Rylander Bil har i många år varit norrlänningarnas självklara val när det kommer till fritidsfordon. Vi har kompetensen och erfarenheten som krävs för att ge råd i detta viktiga köp. Vi ser förstås till att våra priser är så konkurrenskraftiga som möjligt. Vidare har vi då och då kampanjer på Adria husbilar eller husvagnar för att hålla våra kunder på tårna!

En ledande husbil- och husvagnstillverkare

Adria husbilar och husvagnar står för kvalité, säkerhet, form och funktion. Utan dessa ledord är det svårt att vara så framgångsrik som man varit i alla dessa år. Adria är idag en ledande tillverkare av husvagnar i Europa, med tillverkning i en av kontinentens modernaste fabriker.

En av fördelarna med Adria är det stora utbudet av husvagnar och husbilar. Bland de många olika modellerna är det nästintill en garanti att alla kan hitta sin favorit, oavsett vilka preferenser eller behov man har.

Men även om Adria husbilar och husvagnar är otroligt pålitliga ska investeringen inte göras lättvindigt. För de allra flesta människor är köp av husbil eller husvagn en av de största – om inte den största – investeringen i livet. Så det gäller naturligtvis att vara säker på sin sak. Och säker blir du säkerligen hos Rylander Bil!

Vi erbjuder en personlig rådgivning just för att våra kunder ska känna sig trygga med sitt köp. På så sätt får vi lugn och ro att sätta oss ner och ta reda på kundens specifika behov så att vi enklare kan ta fram en modell som passar. Och blir det inget köp så är det inget mer med det, då har vi i alla fall fått ett gott samtal och lite gott kaffe!

Välkommen till oss på Rylander Bil i Sundsvall!

Erbjudanden på tillbehör

Kontakta oss för aktuella priser och beställning

Aqua Kem Blue Sachets

Tillsatsmedel i portionspåsar, 15 portionspåsar

165 kr

Campingstol Wecamp

Ramses hopfällbar bekväm campingstol som passar lika bra i förtältet, under markisen eller på hemmaterassen

895 kr

Solcell

160W – Monterat & Klart

8.500 kr

Välkommen in till oss på Rylander Fritid

För frågor om våra produkter, kontakta oss på 060-14 00 00 eller fritidsfordon@rylanderbil.se