Köp Kabe Travel Master hos oss!

Varför du ska köpa husbil från Rylander Bil:

– En av Norrlands största och mest erfarna husbilshandlare
– Stort utbud av både nya och begagnade husbilar
– Härlig kundkontakt – personlig kontakt ger långa kundrelationer
– Hög servicenivå – hos oss köper du tryggt och säkert!
– Hos oss hittar ni även verkstad!

Kabe Travel Master – Imperial, Crossover & Classic

Med Kabes halvintegrerade husbilar blir semesterresan precis så bra som du hoppats på. Kabe Travel Master är en minst sagt lyxig serie husbilar med en mängd spännande och användbara funktioner. Standardutrustningen är inte så standard. Rörelsesensor för utebelysning, myggnät för dörren och ett ljudisolerande innertak är bara några av funktionerna du kommer att ha användning för om du väljer en Travel Master från Kabe.

En av de mest populära halvintegrerade husbilarna från Kabe är travel master i760 lgb. Modellen passar perfekt för familjen som behöver någonstans att stoppa semesterbagaget –som alltid är lätt att komma åt via bagageluckan. Trots det behagliga utrymmet finns så mycket som fyra sovplatser tillgängliga vilket görs möjligt av långbäddarnas placering. Kort sagt, Travel Master i760 lgb är ett fantastiskt alternativ för camparen som älskar komfort på resan.

En annan av Kabes populära halvintegrerade modeller är Travel Master X Crossover 780 ldb. Oavsett om det är långa eller korta resor som står på schemat kan denna modell fylla alla olika sorters syften. Utrymmet är stort på grund av den smarta planlösningen – med L-format kök och matplats för fem personer – och trots detta kan fyra personer gå till sömns med komfort och en skön känsla.

Vad gäller husbilar finns det mängder av spännande modeller från Kabe, nästan för många för att nämna. Företaget startades för över 60 år sedan och har aldrig sett tillbaka sedan dess. Varje år utvecklas koncepten och nya modeller överstiger alltid kvalitén i de tidigare. Kabe gör verkligen skäl för sitt motto: Alltid steget före.

Aktuella kampanjer på fritidsfordon

Adria Coral Axess

pris fr. 664.900:- eller 2.570:-/Mån

Adria Aviva

pris fr. 161.900:- eller 891:-/Mån

Kabe Travel Master Classic

pris fr. 820.000:- eller 3.169:-/Mån

Kabe Classic

pris fr. 292.400:- eller 1.610:-/Mån

Kontakta oss för visning!

Peter Lidgren Säljare Fritidsfordon & Begagnade Bilar 060-14 00 19 peter.lidgren@rylanderbil.se
Simon Johansson Försäljningschef Fritidsfordon & Begagnade bilar 060-14 00 17 simon.johansson@rylanderbil.se

Kabe husbilar – en dröm för alla campare

– En av världens mest framgångsrika och välkända husbilstillverkare
– Utvecklar modeller som passar alla olika behov och önskemål
– Komfort året runt är garanterad – oavsett modell
– Hög kvalité och smarta lösningar ger en skön åktur och en underbar semester
– Hög säkerhet för dig och dina nära och kära

Oavsett om din campingresa kommer att handla om fiske, klättring, skidåkning eller bara en behaglig åktur med familjen är husbilar från Kabe det perfekta färdmedlet. De smarta planlösningarna, det behagliga utrymmet och den oslagbara komforten gör semestern till något alldeles extra.

Husbilar får från vissa håll kritik för att inte vara lika säkra på vägen som vanliga personbilar. Delar av kritiken har att göra med husbilsskalet skörhet och att det inte skyddar passagerarna nog. Den kritiken tas på största möjliga allvar och varje år utvecklas säkerheten i dessa husbilar. Kabe ligger i framkant.

Det är mycket tydligt att husvagnstillverkaren gör allt för att passagerarnas säkerhet ska garanteras och för modellåret 2018 finns en helt ny kaross för många av husvagnstillverkarens modeller. Dessa är utvecklade för att göra körningen så säker och bekväm som möjligt.

Okomplicerat – men svårt ändå ibland

Men vad betyder egentligen halvintegrerad när det kommer till husbilar? Framför allt handlar det om att originalfordonets förarhytt används vilket tillåter en bättre takhöjd. Det kan dock påverka antalet sängplatser så här är det viktigt att planera väl så att alla passagerare får en ohotad skönhetssömn.

Om det är teknikens framkant, komfort för en kung och flexibel planlösning du är ute efter spelar det egentligen ingen roll vilken modell från Kabes halvintegrerade modeller du väljer, alla är av lika hög kvalité. Det kan dock vara svårt att navigera bland de alla olika modellerna och om du är osäker över vilken som passar dig och din familj bäst kan det vara klokt att prata med en kompetent återförsäljare. Med Rylander Bil i Sundsvall har du just en sådan.

Vi är en av Norrlands största husbilsförsäljare med ett sortiment som imponerar lika mycket som vår kompetens gör. Att sälja husbilar är det vi kan och vårt varierade utbud gör oss till norrlänningarnas självklara val när det kommer till bilköp. Inte sällan tar vi emot kunder söderifrån också!

Hel- och halvintegrerade husbilar hos Rylander Bil

Vi har också Sundsvalls bredaste utbud av fritidsfordon och säljer såväl begagnade som nya husbilar och husvagnar till ett högst konkurrenskraftigt pris. Redan nämnda halvintegrerade Kabemodeller såsom Kabe Travel Master i760 lgb och Travel Master X Crossover 780ldb är del av vårt sortiment såväl som husvagnstillverkarens andra populära modeller.

På Rylander Bil hittar du även helintegrerade husbilar från Kabe. När det kommer till helintegrerat så har bilens förarhytt ersatts med en helt integrerad förardel och dubbelbäddarna sitter då i taket och är nedfällbara. Här finns det flera fördelar, bland annat är utrymmet i husbilen utnyttjat till max på grund av de svängbara stolarna. Kabe travel master imperial i 910 gb är en av Kabes mest spännande helintegrerade husbilar. Funktionerna är många och nivån av komfort är unik. Det är en av Kabes största modeller inom kategorin helintegrerat och den är perfekt för den stora familjen!

Kabe gör semestern lite bättre

De komplicerade namnen är nödvändiga just för att variationen är så pass stor när det kommer till Kabe husbilar. Det låter som att det enbart fyller ett sorteringssyfte, men så är det definitivt inte. Främst handlar det om att erbjuda husbilar till en så stor marknadsgrupp som möjligt. För att realisera detta krävs husbilar som passar för olika ändamål och olika resegruppers sammansättningar. Är familjen stor så kanske det passar allra bäst med en Travel Master.

Vi har något för alla

Några av Travel Master modellerna vi erbjuder är:

  • Kabe Travel Master i 760 lgb
  • Kabe Travel Master i 760 lxl
  • Kabe Travel Master i 810 lqb
  • Kabe Travel Master imperial i 910 gb
  • Kabe Travel Master x crossover 780 lgb
  • Kabe Travel Master x crossover 780 lxl
  • Kabe Travel Master Classic 740 lgb
  • Kabe Travel Master Classic 740 lxl

Det stora sortimentet och den lika stora variationen är en av anledningarna till varför vi på Rylander Bil älskar att jobba med Kabe. Vi vet hur viktigt det är att semestern blir som man tänkt sig och därför ser vi till att göra valet enkelt så kan våra kunder fokusera på sol, bad och njutning på vägen istället!

Det finns många fördelar för dig som kund att välja Rylander Bil som din bilhandlare. Vår omfattande erfarenhet är en av de viktigaste, för utan erfarenhet är man inte mycket till bilhandlare. Bilar är i allra högsta grad levande och kan bete sig annorlunda beroende på underlag, vem som kör eller var du kör. Därför är erfarenheten, inte minst i verkstaden, så viktig, för genom den känner man igen mönster och kan snabbt hitta en lösning.

Vi på Rylander Bil gör också en poäng av att bemöta våra kunder med respekt och hänsyn, något som lett till långa och berikande kundrelationer. Möjligheten att upprätta en dialog är allt vi ber om, för det är så vi bygger tillit inför bilaffären.

Köpet ska vara tryggt och säkert – precis som husbilen

Oavsett vilken husbil du väljer blir det antagligen en av de största investeringarna i livet. Det är ingen liten sak och betydelsen av att köpet är väl genomtänkt och planerat in i minsta detalj är stor. För att underlätta köpet och skapa en trygghet för våra kunder erbjuder vi en personlig rådgivning. Här får vi tid att i lugn och ro tillsammans med kunden prata igenom behoven och verkligen förstå vilka förhoppningarna är. Så kan vi säkerställa att våra kunder får precis den modellen de behöver. Vi tror på en öppen och rak dialog för i vår omfattande erfarenhet är det precis så man får till en god affär för alla inblandade parter!

Precis som med ekonomin och till och med ännu viktigare är säkerheten på vägen. En förutsättning för att man ska investera stora pengar i en husbil är att man vet att familjen är trygg när väl hjulen börjar rulla. De skandinaviska vägarna kan vara förrädiska – speciellt under det ständigt väderskiftande vinterhalvåret – och utan känsla av absolut säkerhet kan semester bli en börda istället för en fröjd.

Här kan vi på Rylander Bil hjälpa till. Vi är uppdaterade med de senaste nyheterna kring Kabes karosser – husbilsskal – bromssystem och allmänna säkerhet. Vi vet att husvagnstillverkaren lägger stora resurser på kunderna säkerhet samt att husbilarna från Kabe är byggda i en av Europas modernaste husbilsfabriker. Men om inte du som kund vet det, så spelar det ingen roll och därför hoppas vi att vi får chansen att prata igenom detta in i minsta detalj. Trygghet och säkerhet är för såväl Kabe som Rylander Bil två viktiga ledord!

För mer information om Rylander Bil, vårt sortiment eller vårt arbetssätt, ring eller maila oss gärna med dina frågor. Vår kompetens, såväl i verkstad som inom försäljning, är slösad om vi inte får dela med oss av den. Vi kan Kabe husbilar som vår egen bakgård och om siktet redan är inställt så kan vi hjälpa till att styra dig i rätt riktning. Blir det en Travel Master i 760 lxl eller 740 lgb? Eller kanske en Kabe Travel Master i 810 lgb? Oavsett hoppas vi att ni väljer Rylander Bil!

Och befinner du dig i området och föredrar att ses öga mot öga är du varmt välkommen att besöka oss i Sundsvall. Över en kopp kaffe kan vi nog hitta det du letar efter! Välkommen till Rylander Bil, Sundsvalls bredaste utbud av fritidsfordon!

Erbjudanden på tillbehör

Kontakta oss för aktuella priser och beställning

Aqua Kem Blue Sachets

Tillsatsmedel i portionspåsar, 15 portionspåsar

165 kr

Campingstol Wecamp

Ramses hopfällbar bekväm campingstol som passar lika bra i förtältet, under markisen eller på hemmaterassen

895 kr

Solcell

160W – Monterat & Klart

8.500 kr

Välkommen in till oss på Rylander Fritid

För frågor om våra produkter, kontakta oss på 060-14 00 00 eller fritidsfordon@rylanderbil.se