Köp Kabe Royal hos oss!

– Vi är en av Europas största aktörer vad gäller husvagnar och husbilar
– Stor variation på modeller
– Stor mängd standardutrustning – till lågt pris
– Hög teknisk funktionalitet
– Kvalitetstänk rakt igenom

Kabe Royal – 560 xl, 600 gle, 630 tdl & 780 bgxl

Kabe är ett varumärke som egentligen inte behöver någon introduktion. Husvagnstillverkaren har i över 60 år förgyllt camparnas somrar med vagnar som osar kvalité och komfort. Sortimentet är lika stort som kvalitén och oavsett hur familjens är sammansatt finns det en modell från Kabe som passar helt perfekt!

Att Kabe Royal är en speciellt lockande serie husvagnar är lätt att förstå när man tittar på specifikationerna. Lyxutrustningen som ingår i en Kabe Royal är svårt att matcha och för dig som inte kan resa utan den tekniska komfort vi är vana vid idag är denna husvagnsserie oslagbar.

Kompakt men samtidigt rymlig är Kabe Royal 560 xl en perfekt husvagn för den lite mindre familjen. Och bara för att den är mindre betyder det inte att Royal 560 xl har färre funktioner. Det kan göra precis lika mycket som de större modellerna kan, bara i ett lite kompaktare format. Listan på inkluderad utrustning är lång och bland många smarta funktioner finns skidfack med utdragbar botten, batteriladdare och myggdörr. Två sovplatser ingår i standardmodellen.

För familjen som gillar att styra inredning och stil själva är Royal 600 gle modellen för er. Här tillåter grundplanslösningen er att sätta er egna stämpel på insidan av husvagnen, så blir den så hemtrevlig som möjligt.

Aktuella kampanjer på fritidsfordon

Adria Coral Axess

pris fr. 664.900:- eller 2.570:-/Mån

Adria Aviva

pris fr. 161.900:- eller 891:-/Mån

Kabe Travel Master Classic

pris fr. 820.000:- eller 3.169:-/Mån

Kabe Classic

pris fr. 292.400:- eller 1.610:-/Mån

Kontakta oss för visning!

Peter Lidgren Säljare Fritidsfordon & Begagnade Bilar 060-14 00 19 peter.lidgren@rylanderbil.se
Simon Johansson Försäljningschef Fritidsfordon & Begagnade bilar 060-14 00 17 simon.johansson@rylanderbil.se

Kabe Royal

Fördelar med Kabe husvagnar

Kabe är ett av Sveriges mest älskvärda och igenkännbara varumärken. Varje sommar gör Kabe semestern till något alldeles extra för mängder av campare, oavsett väder och vind. Vagnarna fortsätter att utvecklas och varje år är den ena modellen bättre än den andra.

Kabe Royal 560 xl, Royal 780 bgxl och resten av Kabes spännande modeller hittar du hos Rylander Bil i Sundsvall. Vi har Sundsvalls bredast sortiment av fritidsfordon och med oss kan du vara säker på att köpet blir tryggt och säkert!

Fördelarna med att handlar hos Rylander Bil är många. Vi har jobbat med husvagnsförsäljning i många år och kan det mest om det mesta inom fordonsvärlden. Dessutom har vi hunnit bygga upp ett sortiment av nya och begagnade fordon som inte många andra aktörer kan slå. Kompetensen hos våra säljare och våra medarbetare i verkstaden är en annan trygghet som du som kund gynnas av och det är just den tryggheten vi tycker att köpet ska präglas av.

En husvagn är en stor investering och inget som ska ske lättvindigt. Beslutet ska vara väl genomtänkt och informerat och den informationen kan du få av oss på Rylander Bil. Bokar du en personlig rådgivning med oss kan vi sätta oss ner och i lugn och ro prata igenom dina behov och dina planer för att sedan välja den husvagnsmodell som passar dig bäst. Svårare än så behöver det inte vara!

Erbjudanden på tillbehör

Kontakta oss för aktuella priser och beställning

Aqua Kem Blue Sachets

Tillsatsmedel i portionspåsar, 15 portionspåsar

165 kr

Campingstol Wecamp

Ramses hopfällbar bekväm campingstol som passar lika bra i förtältet, under markisen eller på hemmaterassen

895 kr

Solcell

160W – Monterat & Klart

8.500 kr

Välkommen in till oss på Rylander Fritid

För frågor om våra produkter, kontakta oss på 060-14 00 00 eller fritidsfordon@rylanderbil.se