Köp Kabe Imperial hos oss!

Personlig omtanke och kundnöjdhet är viktiga egenskaper för oss i en långsiktig relation med våra kunder.

Kontakta oss när du vill köpa husvagn!

Kabe Imperial – 600 xl fk & 780 tdl

Kabe Imperial är samlingsnamnet för en kollektion av husvagnsvärldens absoluta juveler. Är bara det bästa gott nog för dig och din familj på semestern? Då är det Kabe Imperial som gäller. Listan av funktioner är för lång för att rada upp, man måste helt enkelt se det för att tro det.

En av de viktigaste kundfördelarna med Kabe är variationen av modeller som finns. Oavsett om du är skidåkare, fiskare, sportare eller bara en vanlig campare som vill njuta av vägen och omgivningen finns något i Kabes sortiment för just dig.

Inom Imperial-modellen hittas Kabe Imperial 600 xl fk, en husvagn speciellt anpassad till camparen som är intresserad av matlagning. Här är det köket som tar den plats som blir över, perfekt när grillen ska fram och köttet eller halloumin ska förberedas för hela sällskapet. Det är aldrig enkelt – och sällan roligt – att laga mat med för litet utrymme men med Kabe Imperial 600 xl fk är det det minsta av dina bekymmer.

Den stora variationen av modeller märks också i Kabe Imperial 780 tdl som är speciellt utformad för camparen som vill bo bekvämt med massor av utrymme! Beroende på om du som kund behöver fler eller färre sovplatser kan Imperial 780 tdl göras om för att passa just ditt behov. Så många som fem personer får plats!

Aktuella kampanjer på fritidsfordon

Adria Coral Axess

pris fr. 664.900:- eller 2.570:-/Mån

Adria Aviva

pris fr. 161.900:- eller 891:-/Mån

Kabe Travel Master Classic

pris fr. 820.000:- eller 3.169:-/Mån

Kabe Classic

pris fr. 292.400:- eller 1.610:-/Mån

Kontakta oss för visning!

Peter Lidgren Säljare Fritidsfordon & Begagnade Bilar 060-14 00 19 peter.lidgren@rylanderbil.se
Simon Johansson Försäljningschef Fritidsfordon & Begagnade bilar 060-14 00 17 simon.johansson@rylanderbil.se

Kabe Imperial – Rolls Royce inom husvagnar

– Kronjuvelen i husvagnarnas premiumsegment
– Exklusiv, lyxig och rymlig
– Tredimensionell dekor och en insida i lyxens tecken
– Skinnklädsel, mikro och porslinstoalett – bara några av fördelarna med Imperial
– För dig som vill ha det bästa av det bästa!

Grundutrustningen för en Kabe Imperial är imponerande i sig men det är först när husvagnens anpassas efter specifika kundbehov som man höjer på ögonbrynen. Alla campar olika, och det är uppenbarligen något Kabe har anammat. Variationerna är många och det enda som inte varierar är den höga kvalité som genomsyrar alla Kabes Imperial-modeller.

Viktigt att ställa frågor innan köpet!

Ibland kan det vara svårt att hålla isär alla Kabes modeller vad gäller husvagnar och då är det viktigt att vända sig till någon med kompetens i frågan. På Rylander Bil i Sundsvall hittar du just det.

Vilket syfte har du med din camping? Hur många sovplatser behöver du? Vilken prisbild har du? Dessa frågor är typexempel på det som är viktigt att reda ut innan köpet genomförs. Att köpa en husvagn är en stor investering för de allra flesta och därför är det viktigt att alla detaljer är klara på förhand. Vi på Rylander Bil har jobbat med fordonsförsäljning i många år och vi kan svara på dessa frågor – och många fler – med insikt och nyans.

Vi erbjuder också en personlig rådgivning där vi tillsammans med kund går igenom behov och syfte för att på ett så effektivt sätt som möjligt hitta den bästa lösningen. En öppen dialog underlättar affärer samt skapar tillit, och det är något vi på Rylander Bil förespråkar!

Erbjudanden på tillbehör

Kontakta oss för aktuella priser och beställning

Aqua Kem Blue Sachets

Tillsatsmedel i portionspåsar, 15 portionspåsar

165 kr

Campingstol Wecamp

Ramses hopfällbar bekväm campingstol som passar lika bra i förtältet, under markisen eller på hemmaterassen

895 kr

Solcell

160W – Monterat & Klart

8.500 kr

Välkommen in till oss på Rylander Fritid

För frågor om våra produkter, kontakta oss på 060-14 00 00 eller fritidsfordon@rylanderbil.se