Köp en Kabe husvagn

Välkommen till oss på Rylander bil när du söker efter husvagn från Kabe. Vi är stolta över att kunna erbjuda Sundsvalls bredaste utbud av fritidsfordon, och vi är auktoriserade återförsäljare av husvagnar från bland annat Kabe, en svensk tillverkare som i närmre 50 år tillverkat husbilar. Här på Rylanders bil erbjuder vi både begagnade och nya husbilar, vilket innebär att det finns något för alla behov eller budgetar i vårt sortiment. Vi har kunnig personal som med ett trevligt bemötande gärna hjälper dig att hitta rätt fordon utifrån dina behov och önskemål. Gemensamt för alla de fordon vi har till försäljning är att de är genomgångna innan leverans och med garantier. Det gör att du som kund hos oss kan räkna med en så bekymmerfri och bekväm semester som möjligt – vi vill att du som kund alltid ska vara trygg och nöjd med ditt köp hos oss.

KONTAKT
Telefon: 060-14 00 00
E-post: info@rylanderbil.se

Kontakta oss för visning!

Peter Lidgren Säljare Fritidsfordon & Begagnade Bilar 060-14 00 19 peter.lidgren@rylanderbil.se
Simon Johansson Säljare Fritidsfordon & Begagnade Bilar 060-14 00 17 simon.johansson@rylanderbil.se
Filip Lander Säljare Fritidsfordon & Begagnade Bilar 060-14 00 62 filip.lander@rylanderbil.se
Fredric Norman Försäljningschef Personbilar & Fritidsfordon 060-14 00 15 fredric.norman@rylanderbil.se
Leif Stegeby Säljare Fritidsfordon & Begagnade Bilar 060-14 00 20 leif.stegeby@rylanderbil.se
Aktuella kampanjer på fritidsfordon

Adria Coral Axess

pris fr. 664.900:- eller 2.570:-/Mån

Adria Aviva

pris fr. 161.900:- eller 891:-/Mån

Kabe Travel Master Classic

pris fr. 820.000:- eller 3.169:-/Mån

Kabe Classic

pris fr. 292.400:- eller 1.610:-/Mån

Husvagnar från Kabe

Kabe är ett företag med rötter i småländska Tenhult, och det svenska ursprunget har gjort att man lärt sig vad det svenska klimatet och de svenska vägarna kräver. De många åren i branschen har gett utrymme för gedigen utveckling av fordonen, och idag erbjuder Kabe ett brett sortiment av husvagnar för olika behov. Produkterna är ett resultat dels av kundernas önskemål, men också av ett kvalitetstänk som genomsyrar hela verksamheten. Den stora fabriken, som fortfarande ligger kvar i Småland, har kapacitet nog att bygga upp till fyrahundra fordon varje år, och med det sagt är Kabe en av de främsta svenska leverantörerna av fritidsfordon. Att köpa en husvagn från Kabe innebär att du får en kvalitetsprodukt med allt för en så bekväm campingsemester som möjligt.

Att köpa en Kabe husvagn från oss på Rylander bil

Vi på Rylander står för säkerhet, kunskap och trygghet – vi vill att du som kund alltid ska kunna känna dig trygg hos oss och bli riktigt nöjd med ditt köp. Vårt breda sortiment av husvagnar har något för alla önskemål och behov, och vår utbildade och erfarna personal kan hjälpa dig att hitta rätt. Givetvis kan vi erbjuda en förmånlig finansieringslösning för dig. Dessutom har vi flera certifierade mekaniker som arbetar med den senaste mjukvaran. Hos oss kan du få hjälp med service och reparation av såväl bildelen som bodelen på husvagnen.

Du som är intresserad av en husvagn från Kabe är varmt välkommen att ringa eller besöka oss så hjälper vi dig. Du kan även ta en titt av våra tillgängliga husvagnar här på hemsidan, både nya och begagnade.

Nyckelord:
Kabe husvagn