Kabe husvagnar & husbilar

På Rylander Bil i Sundsvall hittar du fritidsfordon som passar dig. Vare sig det är husbil eller husvagn så har vi något som passar dig. Vi har husbilar och husvagnar från det ledande märket Kabe som sedan 1965 har varit en av Europas ledande husvagnsleverantörer. Utöver kända märken som Kabe, Adria och Swift kan vi erbjuda våra kunder ett brett utbud av husbil och husvagn. Vi är även återförsäljare av begagnade husbilar och husvagnar i Sundsvall.

KONTAKT
Telefon: 060-14 00 00
E-post: info@rylanderbil.se

Kontakta oss för visning!

Peter Lidgren Säljare Fritidsfordon & Begagnade Bilar 060-14 00 19 peter.lidgren@rylanderbil.se
Simon Johansson Försäljningschef Fritidsfordon & Begagnade bilar 060-14 00 17 simon.johansson@rylanderbil.se
Aktuella kampanjer på fritidsfordon

Adria Coral Axess

pris fr. 664.900:- eller 2.570:-/Mån

Adria Aviva

pris fr. 161.900:- eller 891:-/Mån

Kabe Travel Master Classic

pris fr. 820.000:- eller 3.169:-/Mån

Kabe Classic

pris fr. 292.400:- eller 1.610:-/Mån

Välj Kabe husbil och husvagn

Alla husbilar och husvagnar från Kabe är byggda för alla klimat, inklusive det ibland hårda skandinaviska klimatet under vinterhalvåret. Ända sedan den första husvagnen från Kabe i slutet av 1950-talet har det klassiska kombinerats med dagens moderna design och funktion.
Rylander Bil i Sundsvall kan erbjuda dig som kund Sundsvall bredaste sortiment av husvagn och husbil och andra fritidsfordon från ledande märken som Kabe. Utöver det senaste i sortimentet kan vi även erbjuda begagnade husvagnar och husbilar för dig som vill göra ett riktigt bra köp.

Tack vare vår moderna verkstad har våra certifierade märkes mekaniker de senaste specialverktygen och mjukvaran kan vi hjälpa dig med alla ärenden. Vi har kompetent personal som hjälper dig med service och reparationer för både personbilar och fritidsfordon och har alltid även originaldelar så att du kan känna dig trygg med vår service.

Att köpa husvagn eller husbil på Rylander Bil i Sundsvall innebär att du alltid kan känna dig trygg med ditt köp. Alla våra husvagnar och husbilar är genomgångna innan leverans och med garantier så att du kan åka iväg på semestern och känna dig trygg med det nya inköpet. Hos oss hittar du husvagn eller husbil från märken som Kabe för användning året runt.

kabe husvagn

Kontakta oss för mer information

På Rylander Bil i Sundsvall är vi en auktoriserad återförsäljare av husvagn och husbil från Kabe, begagnad som ny. Oavsett vad du är intresserad av så kan du känna dig trygg med att vi arbetar med fordon av högsta kvalitet. Välkommen till oss för frågor, service eller köp av husvagn eller husbil från ledande märken som Kabe.

Nyckelord:
Återförsäljare Kabe husbilar | Kabe husvagn