Lediga jobb

Vi är alltid intresserade av duktiga människor som brinner för sitt arbete och vill vara med och utveckla Rylander Bil. Ta del av våra jobb nedan – eller varför inte skicka in en spontanansökan.
Vi ser framemot att höra från dig.

 • Vi söker ny medarbetare till reservdelar

  Mercedes-Benz är det ledande premiumbilmärket globalt och så även i Sverige. Rylander Bil är återförsäljare för Mercedes hela produktsortiment i Sundsvall; personbilar, transportbilar och lastbilar. Vi står i beråd att bygga om vår bilhall och söker nu en medarbetare som vill arbeta med bildelar och är en given teamplayer, som har en god hand med- och kan utveckla en hög servicegrad gentemot våra kunder.

  Är du vår nya reservdelsmedarbetare?

  På vår anläggning i Sundsvall arbetar du med Mercedes-Benz fantastiska produkter som ständigt utvecklas med den modernaste tekniken. Dina arbetsuppgifter innefattar bildelsförsäljning internt, till kund vid disk, via telefon men även godshantering och inventering.

  Vi ser gärna att du har utbildning och erfarenhet av KOBRA och/eller andra liknande system. Du har också dokumenterad erfarenhet av bildelsförsäljning. Har du tidigare arbetat med Mercedes-Benz är det meriterande men inte ett krav. Då vi har stort fokus på nöjda kunder är det viktigt att du är serviceinriktad, social och positiv. Dessa egenskaper visar du självklart också gentemot dina kollegor på jobbet och bidrar med god stämning och prestigelöshet som genererar den där speciella teamkänslan och yrkesstoltheten som finns hos oss inom Rylander Bil.

  Rylander Bil erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i ett flexibelt team. Vi jobbar i en familjär stämning där vi alla hjälper varandra och accepterar varandras olikheter. Vi har ett stort engagemang och mycket arbetsglädje och din kompetens kommer att göra skillnad. Om du är en ansvarstagande person och egen drivkraft finns det stora möjligheter till utveckling.

  Det är viktigt att du kommer att trivas hos oss.

  Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning.

  Välkommen med din ansökan snarast, dock senast 2018-06-15. Har du frågor kring tjänsten eller vill skicka in din ansökan, hör av dig till Fredrik Swenson, Servicemarknadschef. Mejladressen är fredrik.swenson@rylanderbil.se och telefon: 060-14 00 22

  Vi ser fram emot att höra från dig!