Köp en husbil från Kabe

Du har antagligen sökt på “husbil Kabe” och då har du kommit alldeles rätt – välkommen till oss på Rylander bil. Som en av Norrlands främsta återförsäljare i branschen kan vi erbjuda ett mycket brett utbud av såväl nya som begagnade husbilar, inklusive husbilar från Kabe. Vårt breda sortiment har något för alla oavsett plånbok och behov, och vår kunniga personal hjälper dig gärna att hitta rätt husbil för dig. Vi vill att du ska kunna njuta av en så härlig och bekväm campingsemester som möjligt och för oss står din kundnöjdhet högt i fokus. Vår kompetens ihop med den personliga omtanke vi levererar gör att du alltid kan vara trygg med att komma till oss för att köpa husbil.

KONTAKT
Telefon: 060-14 00 00
E-post: info@rylanderbil.se

Kontakta oss för visning!

Peter Lidgren Säljare Fritidsfordon & Begagnade Bilar 060-14 00 19 peter.lidgren@rylanderbil.se
Simon Johansson Säljare Fritidsfordon & Begagnade Bilar 060-14 00 17 simon.johansson@rylanderbil.se
Filip Lander Säljare Fritidsfordon & Begagnade Bilar 060-14 00 62 filip.lander@rylanderbil.se
Fredric Norman Försäljningschef Personbilar & Fritidsfordon 060-14 00 15 fredric.norman@rylanderbil.se
Leif Stegeby Säljare Fritidsfordon & Begagnade Bilar 060-14 00 20 leif.stegeby@rylanderbil.se
Aktuella kampanjer på fritidsfordon

Adria Coral Axess

pris fr. 664.900:- eller 2.570:-/Mån

Adria Aviva

pris fr. 161.900:- eller 891:-/Mån

Kabe Travel Master Classic

pris fr. 820.000:- eller 3.169:-/Mån

Kabe Classic

pris fr. 292.400:- eller 1.610:-/Mån

Kabe som husbilstillverkare

Kabe är en svensk husbilstillverkare med rötterna i Småland, och fabriken i Tenhult har en enorm kapacitet där över 400 fordon produceras varje år. Fördelen med det svenska ursprunget är att man vet precis vad de svenska vägarna och den svenska miljön kräver. Tack vare många år i fritidsfordonsbranschen har man kunnat arbeta ordentligt med produktutveckling och idag erbjuder Kabe flera olika husbilar som passar för olika behov. Husbilarnas höga prestanda är dels ett resultat av ett genomgående kvalitetstänk men också önskemål och återkoppling från kunderna. Med en husbil från Kabe kan du vara trygg med att få ett fordon med såväl hög säkerhet som hög standard – en husbil som möter alla de behov som finns under en campingsemester.

När du köper en husbil från oss på Rylander bil är den alltid genomgången innan leverans, och med samtliga garantier. Hos oss jobbar flera duktiga och certifierade mekaniker som kan reparera och serva din husbil – både bodelen och bildelen. Vi arbetar givetvis alltid med den senaste mjukvaran och de specialverktyg som krävs för att kunna ta hand om ditt fordon på allra bästa sätt. Vi arbetar med kunskap, trygghet och säkerhet som våra främsta ledord.

Kontakta oss för en husbil från Kabe

Ta gärna en titt på våra tillgängliga husbilar från Kabe här på vår hemsida, där vi samlat både nya och begagnade modeller. Är du intresserad av att köpa en husbil från oss är du varmt välkommen att kontakta någon av våra säljare, så hjälper vi dig att hitta rätt husbil för dina behov. Du når oss antingen per telefon eller genom kontaktformuläret här på webben, så återkommer vi till dig så snart vi kan.