Vi har ett stort utbud av husbilar & husvagnar i Sundsvall

På Rylander Bil i Sundsvall hittar du fritidsfordon som passar dig och dina behov. Vare sig det är husbil eller husvagn så har vi något som passar dig. Vi har husbilar och husvagnar från ledande märken som Adria och svenska Kabe. Utöver detta kan vi erbjuda våra kunder ett brett utbud av husbil och husvagn, ny som begagnad.

KONTAKT
Telefon: 060-14 00 00
E-post: info@rylanderbil.se

Kontakta oss för visning!

Peter Lidgren Säljare Fritidsfordon & Begagnade Bilar 060-14 00 19 peter.lidgren@rylanderbil.se
Simon Johansson Försäljningschef Fritidsfordon & Begagnade bilar 060-14 00 17 simon.johansson@rylanderbil.se
Aktuella kampanjer på fritidsfordon

Adria Coral Axess

pris fr. 664.900:- eller 2.570:-/Mån

Adria Aviva

pris fr. 161.900:- eller 891:-/Mån

Kabe Travel Master Classic

pris fr. 820.000:- eller 3.169:-/Mån

Kabe Classic

pris fr. 292.400:- eller 1.610:-/Mån

Husbilar & husvagnar i en klass för sig

På Rylander Bil står vi för säkerhet, kunskap och trygghet. Som kund kan du alltid känna dig trygg med att vår personal har stor kunskap och lång erfarenhet av branschen bakom sig.
Våra certifierade märkes mekaniker arbetar med specialverktyg och den senaste mjukvaran. Du kan kontakta oss för att boka visning eller provkörning av husvagn eller husbil. Vårt stora sortiment inkluderar både nya och begagnade husbilar och husvagnar till förmånliga priser.

Att köpa husvagn eller husbil på Rylander Bil i Sundsvall innebär att du alltid kan känna dig trygg med ditt köp. Alla våra husvagnar och husbilar är genomgångna innan leverans och med garantier så att du kan åka iväg på semestern och känna dig trygg med det nya inköpet. Hos oss hittar du husvagn eller husbil från märken som Kabe och Adria för användning året runt.

Reparation och service

Du kan komma in och beställa dina reservdelar hos oss, vi använder oss enbart av originaldelar, för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt. I vår verkstad hittar du bara specialister som kan ta hand om alla möjliga ärenden. Alla mekaniker är naturligtvis märkesutbildade. Vi värdesätter våra kundrelationer och siktar alltid på att bygga långsiktiga relationer med återkommande kunder.

Vi står för personlig service och kompetent personal med många års erfarenhet bakom sig. På Rylander Bil i Sundsvall är vi en auktoriserad återförsäljare av husvagn och husbil från ledande märken inom fritidsfordon. Oavsett vad du är intresserad av så kan du känna dig trygg med att vi arbetar med fordon av högsta kvalitet. Välkommen till oss för frågor, service eller köp av husvagn eller husbil på Rylander Bil.