Rylander Bil i Sundsvall kan allt om Dodge

Välkommen till Rylander Bil i Sundsvall när du vill köpa bil, eller lämna in din på vår auktoriserade bilverkstad. Vi jobbar med många ledande bilmärken, däribland Mercedes, Chevrolet, Dodge och många fler.
På Rylander Bil står vi för säkerhet, kunskap och trygghet. Som kund kan du alltid känna dig trygg med att vår personal har stor kunskap och lång erfarenhet av branschen bakom sig.

KONTAKT
Telefon: 060-14 00 00
E-post: info@rylanderbil.se

Kontakta oss för visning!

Per Norman Säljare Personbilar 060- 14 00 18 per.norman@rylanderbil.se
Britt-Marie Johansson Säljare Personbilar 060-14 00 14 britt-marie.johansson@rylanderbil.se
Fredric Norman Försäljningschef Personbilar & Transportbilar 060-14 00 15 fredric.norman@rylanderbil.se
Aktuella kampanjer på personbilar

Tjänstebil under 7 basbelopp

Kör nya C-Klass som tjänstebil för under 7 basbelopp. Nya C-Klass är uppdaterad både invändigt och utvändigt. Förarmiljön bjuder på nya möjligheter, och säkerheten är högre än någonsin. Välkommen in till för mer information.

Upplev en ny nivå med GLC SUV

Beställ din GLC idag så kan du glädjas av in nya bil tillsammans med vårsolen. Vi har dessutom fördelaktiga priser på tillvalspaket till din GLC.
Välkommen in till oss redan idag.

Pris fr. 423.900:- (SUV) / 452.900:- (Coupé)

Privatleasing fr. 2.995:-/mån

Större, rymligare och laddad med nyheter!
Nya A-Klassen är vår första modell med MBUX som låter dig styra bilens funktioner genom att till exempel säga vad du vill ha hjälp med och bilen lär sig hur du vill ha det.

 

Prisracet är igång!

Just nu kan du göra en riktigt bra affär i vår stora lagerutförsäljning. Men du behöver vara snabb – lagret är begränsat och våra bästa erbjudanden går fort. Välkommen in och hitta din nya bil

Kom in med din Dodge

På vår moderna, miljöcertifierade (ISO14001) verkstad kan du få hjälp med all typ av fordon och naturligtvis reservdelar. Vi använder oss bara av det bästa och har därför alltid originaldelar till ditt fordon, ny som begagnad. Som kund hos Rylander Bil i Sundsvall kan du få både reparation och efterkontroll på din Dodge på ett och samma ställe.

En klass för sig

Vår kompletta bilverkstad består av certifierade märkes mekaniker som är välutrustade med specialverktyg och senaste mjukvaran. Du kan kontakta oss för att boka visning eller provkörning av en Dodge eller någon annan bil från ett av våra flera märken. Vårt stora sortiment inkluderar både nya och begagnade bilar till förmånliga priser. Vi jobbar mycket med våra kundrelationer och vårt mål är att bygga långsiktiga relationer med våra kunder.

Utöver förmånliga finansieringslösningar erbjuder vi våra kunder försäkring för alla våra bilar. Vi värdesätter våra kunder och ser till att våra kunder alltid känner sig nöjda. Därför är du varmt välkommen till oss på Rylander Bil i Sundsvall nästa gång du vill köpa en Dodge.