Besök vår bilverkstad i Sundsvall

På Rylander Bil i Sundsvall är vi mycket noga med att du som kund ska känna dig väl bemött och trygg hos oss. På vår moderna, miljöcertifierade (ISO14001) bilverkstad kan du få hjälp med alla typer av fordon och naturligtvis reservdelar. Vi använder oss bara av det bästa och har därför alltid originaldelar till ditt fordon, ny som begagnad. Som kund hos Rylanders bilverkstad i Sundsvall kan du få både reparation och efterkontroll på ett och samma ställe, något som kommer väl till hands när det är dags för bilbesiktning.

Vår auktoriserade verkstad utför service och reparationer. Våra mekaniker är naturligtvis alla märkesutbildade för bästa möjliga service. Det är en anledning till hög kundnöjdhet och det värdesätter vi enormt! På Rylander Bil kan vi även erbjuda våra kunder förmånliga finansieringslösningar, kontakta oss om du vill veta mer om detta.

KONTAKT
Telefon: 060-14 00 00
E-post: info@rylanderbil.se

Kontakta oss för visning!

Per Norman Säljare Personbilar 060- 14 00 18 per.norman@rylanderbil.se
Britt-Marie Johansson Säljare Personbilar 060-14 00 14 britt-marie.johansson@rylanderbil.se
Fredric Norman Försäljningschef Personbilar & Transportbilar 060-14 00 15 fredric.norman@rylanderbil.se
Aktuella kampanjer på personbilar

Tjänstebil under 7 basbelopp

Kör nya C-Klass som tjänstebil för under 7 basbelopp. Nya C-Klass är uppdaterad både invändigt och utvändigt. Förarmiljön bjuder på nya möjligheter, och säkerheten är högre än någonsin. Välkommen in till för mer information.

Upplev en ny nivå med GLC SUV

Beställ din GLC idag så kan du glädjas av in nya bil tillsammans med vårsolen. Vi har dessutom fördelaktiga priser på tillvalspaket till din GLC.
Välkommen in till oss redan idag.

Pris fr. 423.900:- (SUV) / 452.900:- (Coupé)

Privatleasing fr. 2.995:-/mån

Större, rymligare och laddad med nyheter!
Nya A-Klassen är vår första modell med MBUX som låter dig styra bilens funktioner genom att till exempel säga vad du vill ha hjälp med och bilen lär sig hur du vill ha det.

 

Prisracet är igång!

Just nu kan du göra en riktigt bra affär i vår stora lagerutförsäljning. Men du behöver vara snabb – lagret är begränsat och våra bästa erbjudanden går fort. Välkommen in och hitta din nya bil

Bilverkstad i Sundsvall – en klass för sig

Vår kompletta bilverkstad består av certifierade märkes mekaniker som arbetar med specialverktyg och den senaste mjukvaran. Du kan kontakta oss för att boka visning eller provkörning av bil eller husvagn. Vårt stora sortiment inkluderar både nya och begagnade bilar till förmånliga priser. Vi jobbar mycket med våra kundrelationer och vårt mål är att bygga långsiktiga relationer med våra kunder.

Kontakta en professionell bilverkstad i Sundsvall

Utöver förmånliga finansieringslösningar erbjuder vi våra kunder försäkring för alla våra bilar. Vi värdesätter våra kunder och ser till att våra kunder alltid känner sig nöjda. Därför är du varmt välkommen till oss på Rylander Bil när du söker bilverkstad i Sundsvall.