Besök vår bilverkstad i Sundsvall

På Rylander Bil i Sundsvall är vi mycket noga med att du som kund ska känna dig väl bemött och trygg hos oss. På vår moderna, miljöcertifierade (ISO14001) bilverkstad kan du få hjälp med alla typer av fordon och naturligtvis reservdelar. Vi använder oss bara av det bästa och har därför alltid originaldelar till ditt fordon, ny som begagnad. Som kund hos Rylanders bilverkstad i Sundsvall kan du få både reparation och efterkontroll på ett och samma ställe, något som kommer väl till hands när det är dags för bilbesiktning.

Vår auktoriserade verkstad utför service och reparationer. Våra mekaniker är naturligtvis alla märkesutbildade för bästa möjliga service. Det är en anledning till hög kundnöjdhet och det värdesätter vi enormt! På Rylander Bil kan vi även erbjuda våra kunder förmånliga finansieringslösningar, kontakta oss om du vill veta mer om detta.

KONTAKT
Telefon: 060-14 00 00
E-post: info@rylanderbil.se

Kontakta oss för visning!

Jonas Albecker Försäljningschef Personbilar 060- 14 00 10 jonas.albecker@rylanderbil.se
Tomas Stavert Säljare Personbilar 060-14 00 18 tomas.stavert@rylanderbil.se
Britt-Marie Johansson Företagssäljare Personbilar 060-14 00 14 britt-marie.johansson@rylanderbil.se
Aktuella kampanjer på personbilar

GLE/GLE COUPÈ & GLS

Komfortpaket
(ord pris 49 600:-)

Pris 19 900:-

GLE/GLE COUPÈ & GLS

AMG SUV paket Plus
(ord pris från  34 900:- )

Pris 19 900:-

Privatleasing A-klass 180

Inkl. service, vinterhjul
och MV & Kupeuttag

2799:-/mån

Mercedes A-klass Style edition

Köp till Stylepaketet för 16 900:- (ord pris 38 300:- )
Köp till Stylepaket Plus för 14 900:- (ord pris 19 950:- )

från 199 900:-

Bilverkstad i Sundsvall – en klass för sig

Vår kompletta bilverkstad består av certifierade märkes mekaniker som arbetar med specialverktyg och den senaste mjukvaran. Du kan kontakta oss för att boka visning eller provkörning av bil eller husvagn. Vårt stora sortiment inkluderar både nya och begagnade bilar till förmånliga priser. Vi jobbar mycket med våra kundrelationer och vårt mål är att bygga långsiktiga relationer med våra kunder.

Kontakta en professionell bilverkstad i Sundsvall

Utöver förmånliga finansieringslösningar erbjuder vi våra kunder försäkring för alla våra bilar. Vi värdesätter våra kunder och ser till att våra kunder alltid känner sig nöjda. Därför är du varmt välkommen till oss på Rylander Bil när du söker bilverkstad i Sundsvall.