Professionell bilmek i Sundsvall

Söker du bilmek i Sundsvall? På Rylander Bil serviceverkstad hjälper vi dig med allt som rör din bil. Våra specialister är certifierade märkes mekaniker. Vi använder oss dessutom av originaldelar och våra mekaniker är alltid märkesutbildade. Något som vi vet är viktigt för alla våra kunders trygghet.
Rylander Bil är ett komplett bilserviceföretag. Tanken är att vi ska finnas där för dig som söker bilmek i Sundsvall, med allt från service, reparationer och allt annat som kan tänkas vara viktigt för ditt fordon.

Vår serviceverkstad är auktoriserad och alla våra mekaniker är märkesutbildade och har lång erfarenhet. Det är en anledning till hög kundnöjdhet och det värdesätter vi enormt! På Rylander Bil kan vi även erbjuda våra kunder förmånliga finansieringslösningar, kontakta oss om du vill veta mer om detta.

KONTAKT
Telefon: 060-14 00 00
E-post: info@rylanderbil.se

Kontakta oss för visning!

Per Norman Säljare Personbilar 060- 14 00 18 per.norman@rylanderbil.se
Daniel Boëthius Säljare Personbilar 060-14 00 10 daniel.boethius@rylanderbil.se
Britt-Marie Johansson Säljare Personbilar 060-14 00 14 britt-marie.johansson@rylanderbil.se
Fredric Norman Försäljningschef Personbilar & Fritidsfordon 060-14 00 15 fredric.norman@rylanderbil.se
Aktuella kampanjer på personbilar

C-Klass. I ny toppform.

C-Klassen har fått en ny makeover! Cab, kombi och coupé finns att beställa hos oss.
Kontakta oss för mer information 060-14 00 40

Välkommen in!

Upplev en ny nivå med GLC SUV

Beställ din GLC idag så kan du glädjas av in nya bil tillsammans med vårsolen. Vi har dessutom fördelaktiga priser på tillvalspaket till din GLC.
Välkommen in till oss redan idag.

Pris fr. 423.900:- (SUV) / 452.900:- (Coupé)

Nya Mercedes-Benz A-Klass

Större, rymligare och laddad med nyheter!
Nya A-Klassen är vår första modell med MBUX som låter dig styra bilens funktioner genom att till exempel säga vad du vill ha hjälp med och bilen lär sig hur du vill ha det.

 

från 275.900 3.495:-/Mån vid privatleasing

Sommarkampanj

Välkommen in så berättar vi mer!

En bilmek med fokus på: Säkerhet – Kunskap – Trygghet

På Rylander Bil står vi för säkerhet, kunskap och trygghet. Som kund kan du alltid känna dig trygg med att vår personal har stor kunskap och lång erfarenhet av branschen bakom sig. Utöver personbilar tar vi naturligtvis emot lastbilar, husbilar och husvagnar för service och reparationer. Våra mekaniker har lång erfarenhet och hjälper dig med allt från underhåll till reparation för alla bilmärken.

Utöver finansieringslösningar erbjuder vi våra kunder försäkring för alla våra bilar. Vi värdesätter våra kunder och ser till att våra kunder alltid känner sig nöjda. Därför är du varmt välkommen till oss på Rylander Bil i Sundsvall för bilmek och mycket annat som vi kan tänkas hjälpa dig med. Välkommen!