Bäst i test – väl rätt husbil för dig

Du har förmodligen sökt efter “bäst i test husbil” och då har du kommit helt rätt – välkommen till Rylander bil. Vi är stolta över att kunna erbjuda Sundsvalls största utbud av gedigna husvagnar och husbilar från flera ledande tillverkare såsom Adria, Kabe och Sunlight, inklusive husbilar som fått bäst i test. I vårt sortiment finns såväl begagnade som nya husbilar i olika storlekar och utföranden – tack vare det kan vi erbjuda något för alla, oavsett behov eller budget. Vår personal är experter på fritidsfordon och hjälper dig gärna att hitta rätt husbil utifrån dina önskemål. För oss står personlig omtanke och din nöjdhet som kund högt i fokus, dels för en långsiktig relation med våra kunder men framförallt för att du ska kunna njuta av en skön och härlig campingsemester i din nya husbil.

KONTAKT
Telefon: 060-14 00 00
E-post: info@rylanderbil.se

Kontakta oss för visning!

Peter Lidgren Säljare Fritidsfordon & Begagnade Bilar 060-14 00 19 peter.lidgren@rylanderbil.se
Simon Johansson Försäljningschef Fritidsfordon & Begagnade bilar 060-14 00 17 simon.johansson@rylanderbil.se
Aktuella kampanjer på fritidsfordon

Adria Coral Axess

pris fr. 664.900:- eller 2.570:-/Mån

Adria Aviva

pris fr. 161.900:- eller 891:-/Mån

Kabe Travel Master Classic

pris fr. 820.000:- eller 3.169:-/Mån

Kabe Classic

pris fr. 292.400:- eller 1.610:-/Mån

Köp en husbil som är bäst i test

Att köpa en ny husbil är en stor investering, och för en så bekväm och bekymmersfri semester som möjligt är det av högsta vikt att välja precis rätt husbil för dig – det gör campinglivet både roligare och enklare. En bra idé är att gå efter just ett bäst i test för husbil, för att kunna vara säker på kvaliteten och prestandan. Dessutom är det bra att vända dig till en seriös återförsäljare. När du köper din husbil från oss på Rylander bil kan du alltid vara trygg med att den är genomgången innan den levereras, samt innehar alla garantier. Det gör att du alltid kan vara trygg som kund hos oss. Vår personal är kunnig med många års erfarenhet och vi har certifierade och märkesutbildade mekaniker som både servar och reparerar.

Kontakta oss för att köpa en husbil

Med bred kompetens och stor kunskap kan vi presentera en passande husbil för dig oavsett hur dina behov ser ut. Ta gärna en titt på våra tillgängliga husbilar här på hemsidan, där vi samlat både begagnade och nya modeller. Vill du köpa en husbil som fått bäst i test är du varmt välkommen att kontakta någon av våra säljare så hjälper vi dig. Du når oss per telefon eller genom att fylla i kontaktformuläret.