Bäst i test – välj rätt husvagn för dig

Du har antagligen sökt på “bäst i test husvagn” och då har du kommit helt rätt – välkommen till oss på Rylander bil. Vi kan stolt presentera ett av Norrlands absolut största sortiment av husvagnar, vilket också inkluderar modeller som fått bäst i test. I vårt utbud finns såväl begagnade som nya husvagnar, så oavsett vilka behov eller vilken budget du har finns det med stor sannolikhet något som kan passa dig. Vi har kunnig och trevlig personal som gärna hjälper dig att välja rätt husvagn – för oss står personlig omtanke och kundnöjdhet i fokus och vi vill att du som kund ska kunna njuta av en bekväm och skön campingsemester.

KONTAKT
Telefon: 060-14 00 00
E-post: info@rylanderbil.se

Kontakta oss för visning!

Peter Lidgren Säljare Fritidsfordon & Begagnade Bilar 060-14 00 19 peter.lidgren@rylanderbil.se
Simon Johansson Försäljningschef Fritidsfordon & Begagnade bilar 060-14 00 17 simon.johansson@rylanderbil.se
Aktuella kampanjer på fritidsfordon

Adria Coral Axess

pris fr. 664.900:- eller 2.570:-/Mån

Adria Aviva

pris fr. 161.900:- eller 891:-/Mån

Kabe Travel Master Classic

pris fr. 820.000:- eller 3.169:-/Mån

Kabe Classic

pris fr. 292.400:- eller 1.610:-/Mån

Stort utbud av husvagnar som är bäst i test

Att veta vilken husvagn man ska ha om man tidigare inte haft någon kan vara svårt. Då kan det vara en bra idé att välja en husvagn utifrån bäst i test för att vara säker på kvaliteten och prestandan. Vi är experter på fritidsfordon och hjälper dig att hitta något enligt dina behov och önskemål.

Vi har husvagnar med hög kvalitet och prestanda i olika prisklasser och storlekar, från ledande tillverkare såsom Adria och Kabe. När du köper en husvagn från oss kan du alltid lita på att den är genomgången innan leverans och med samtliga garantier. Det gör att du alltid kan känna dig trygg som kund hos oss. Vi som jobbar här har många års erfarenhet och kunnande inom fritidsfordon. Dessutom har vi certifierade mekaniker som jobbar med den senaste mjukvaran, och vi erbjuder både service och reparation av både bodelen och bildelen. Vår kompetens och kunskap är hög, och vi kan utan problem också serva bilar som Mercedes.

Kontakta oss för en husvagn

Du som är intresserad av att köpa en husvagn som fått bäst i test är varmt välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig. Här på Rylander bil kan vi också erbjuda dig en förmånlig finansieringslösning för ett så enkelt och bekvämt husvagnsköp som möjligt. Hör gärna av dig till någon av våra säljare via telefon eller kontaktformuläret på webben så berättar vi mer. Givetvis är du välkommen att besöka oss också.

Nyckelord:
Bäst i test husvagn