Återförsäljare av husbilar
Adria, Sunlight, SWIFT & Kabe

Du har förmodligen sökt på att köpa husbil Adria, Kabe eller Sunlight och då har du kommit alldeles rätt – välkommen till Rylander bil. Vi är en av Norrlands största aktörer på marknaden och är auktoriserade återförsäljare av husbilar och husvagnar. Vi ser till att ditt bilägande blir tryggt och säkert, och i vårt sortiment har vi ett flertal olika husbilar från leverantörer som Adria, Kabe och Sunlight – såväl begagnade som nya modeller. Det gör att vi kan erbjuda något för alla behov och önskemål, och vi hjälper dig gärna att hitta rätt husbil för dig, oavsett vad du är ute efter. Här på Rylander bil har vi kunnig personal med många års erfarenhet, vilket gör oss till ett bra val av återförsäljare när du vill köpa husbil. Alla våra husbilar är självklart genomgångna innan de levereras och med samtliga garantier – allt för ett så tryggt och säkert husbilsägande som möjligt.

KONTAKT
Telefon: 060-14 00 00
E-post: info@rylanderbil.se

Kontakta oss för visning!

Peter Lidgren Säljare Fritidsfordon & Begagnade Bilar 060-14 00 19 peter.lidgren@rylanderbil.se
Simon Johansson Försäljningschef Fritidsfordon & Begagnade bilar 060-14 00 17 simon.johansson@rylanderbil.se
Aktuella kampanjer på fritidsfordon

Adria Coral Axess

pris fr. 664.900:- eller 2.570:-/Mån

Adria Aviva

pris fr. 161.900:- eller 891:-/Mån

Kabe Travel Master Classic

pris fr. 820.000:- eller 3.169:-/Mån

Kabe Classic

pris fr. 292.400:- eller 1.610:-/Mån

återförsäljare adria swift husbilar

Som återförsäljare av husbilar sedan många år har vi blivit experter på fritidsfordon och kan enkelt matcha varje kund med rätt modell utifrån behov och önskemål. Personlig omtanke och kundnöjdhet står högt i fokus hos oss.

Husbilar från Kabe

Vi är bland annat återförsäljare av husbilar från Kabe, ett svenskt företag med rötter och tillverkning i småländska Tenhult sedan drygt 50 år tillbaka. Tack vare det svenska ursprunget vet man precis vilka egenskaper en husbil kräver för att fungera optimalt på de vägarna i det svenska klimatet. Företagets många år i branschen har resulterat i en gedigen produktutveckling och med en husbil från Kabe kan du räkna med en trygg och bekväm campingsemester.

Husbilar från Adria

Adria har en av Europas modernaste fabriker med stor kapacitet, och den höga prestandan i husbilarna är ett faktum – en av anledningarna till Adrias höga kvalitetsnivå är en lyhördhet inför kundernas åsikter, samt en hög standard överlag genom hela produktionsprocessen. Det stora utbudet erbjuder både små och stora husbilar, med hög komfort och funktion.

Husbilar från Sunlight

Tyska Sunlight har länge levererat husbilar över hela världen och deras produkter kombinerar enkelhet med funktion – alltid till ett bra förhållande mellan pris och prestanda. Produktionen sker i en av Europas modernaste anläggningar i Tyskland. Tillverkningen sker med hög effektivitet med över 30 färdiga fordon dagligen.

Som återförsäljare av husbilar har vi också en modern verkstad där vi erbjuder reparation och service av såväl bodelen som bildelen. Vi använder den senaste mjukvaran samt de specialverktyg som behövs, och självklart är våra mekaniker märkesutbildade och certifierade inom sina områden. Du som är intresserad av en husbil från Adria, Kabe eller Sunlight är varmt välkommen att kontakta någon av våra säljare så hjälper vi dig att hitta rätt. Du når oss antingen via telefon eller genom att fylla i kontaktformuläret här på webben, så återkommer vi till dig så snart vi kan. Ta också gärna en titt på våra tillgängliga husbilar här på webben.

Nyckelord:
Återförsäljare husbilar Adria Kabe Sunlight Swift