Återförsäljare av husvagnar från Kabe och Adria

Du har förmodligen sökt efter “återförsäljare husvagnar Kabe eller Adria” och då har du kommit helt rätt – välkommen till oss på Rylander bil. Vi är stolta över att vara Norrlands ledande aktör när det kommer till försäljning av personbilar, transportbilar, tunga fordon och fritidsfordon och har ett mycket brett utbud av husvagnar i vårt sortiment, såväl nya som begagnade. Som återförsäljare av husvagnar från Kabe och Adria kan vi alltid erbjuda en modell helt enligt dina önskemål och din budget. Hos oss jobbar kunnig och trevlig personal med expertkompetens kring olika husvagnar, och det gör att vi enkelt kan presentera en bra husvagn enligt de behov du har. Vi har husvagnar i olika storlekar och utföranden – gemensamt för alla är dock den höga prestandan, komforten och säkerheten som erbjuder allt du kan tänkas behöva för en härlig campingsemester. Det gör oss på Rylander bil till ett bra val av återförsäljare för din nästa husvagn.

KONTAKT
Telefon: 060-14 00 00
E-post: info@rylanderbil.se

Kontakta oss för visning!

Peter Lidgren Säljare Fritidsfordon & Begagnade Bilar 060-14 00 19 peter.lidgren@rylanderbil.se
Simon Johansson Försäljningschef Fritidsfordon & Begagnade bilar 060-14 00 17 simon.johansson@rylanderbil.se
Aktuella kampanjer på fritidsfordon

Adria Coral Axess

pris fr. 664.900:- eller 2.570:-/Mån

Adria Aviva

pris fr. 161.900:- eller 891:-/Mån

Kabe Travel Master Classic

pris fr. 820.000:- eller 3.169:-/Mån

Kabe Classic

pris fr. 292.400:- eller 1.610:-/Mån

Husvagnar från Kabe

Kabe är ett företag med rötter i småländska Tenhult, och det svenska ursprunget gör att man vet precis vad som krävs för att ta fram husvagnar anpassade för de svenska vägarna och miljön. Tillverkningen av Kabes husvagnar sker fortfarande i Småland, och produkterna är ett resultat både av kundernas önskemål och en hög kvalitetsnivå som genomsyrar hela verksamheten. Med över 50 år i branschen har man en gedigen produktutveckling bakom sig vilket gör att du alltid kan lita på den höga standarden i husvagnar från Kabe.

Husvagnar från Adria

Adria har, liksom Kabe, närmre 50 års erfarenhet på husvagnsmarknaden och är idag en av Europas ledande tillverkare av fritidsfordon. Adria har länge legat i framkant med sin produktionsutveckling tack vare en lyhördhet inför kundernas behov och önskemål. Det gör att man haft ett försprång på marknaden – med en husvagn från Adria kan du lita på en optimal och bekväm husvagnssemester.

Kontakta oss som återförsäljare av husvagnar

När du köper en husvagn av oss kan du alltid lita på att den är genomgången innan den levereras, och med samtliga garantier. Det gäller självklart vare sig du köper en begagnad eller ny husvagn. Vi står för trygghet, kunskap och säkerhet vilket gör att du som kund alltid kan känna dig nöjd efter ditt köp hos oss. Oavsett om du är intresserad av en husvagn från Kabe eller Adria kan vi erbjuda en passande modell för dig. Du är varmt välkommen att höra av dig till någon av våra säljare, så berättar vi mer om våra husvagnar från Adria och Kabe – du når oss via telefon eller genom att fylla i kontaktformuläret här på hemsidan.