Köp Adria Sonic Plus & Supreme här!

– Vi är en av Norrlands främsta försäljare av husvagnar och husbilar
– Vi garanterar ett tryggt köp
– Vi har ett stort sortiment av såväl nya som begagnade husbilar
– Personlig omtanke är ett ledord för oss
– Vi är kreditvärderat AAA från Bisnode

Adria Sonic Plus & Supreme

Med en Adria Sonic Plus är du president på vägen. Med en Adria sonic supreme är du kung! Dessa husbilar är utrustade med allt du kan tänkas behöva i en husbil, inklusive integrerad stämningsbelysning, stort utrymme för förvaring och en multimediavägg för musik och film. Aldrig förr har en resa varit så bekväm som med Adria Sonic.

Sonic är en frihetskänsla i en husbil. Inte bara på grund av komforten på vägen utan även på grund av möjligheten att anpassa planlösningar och utrustningsnivåer så att du som ägare kan känna dig som hemma i din husbil, trots att du är ute på äventyr.

Adria har över femtio års erfarenhet inom tillverkning och utveckling av fritidsfordon och det är ingen slump att företaget är en av de ledande aktörerna på marknaden idag. Husbilar från Adria – vare sig det är Sonic, Matrix eller Coral – är uppskattade världen över, bland annat för den unika kombinationen mellan lyx, komfort och säkerhet.

Sedan 1965 har Adria inspirerat massvis av människor att söka äventyr på vägen och ta med familjen på resor de sent ska glömma. Husbilen är den perfekta farkosten på den längre resan och med en Adria Sonic Plus eller Supreme är du garanterad komfort och känsla som är svår att jämföra med något annat.

Aktuella kampanjer på fritidsfordon

Adria Coral Axess

pris fr. 664.900:- eller 2.570:-/Mån

Adria Aviva

pris fr. 161.900:- eller 891:-/Mån

Kabe Travel Master Classic

pris fr. 820.000:- eller 3.169:-/Mån

Kabe Classic

pris fr. 292.400:- eller 1.610:-/Mån

Kontakta oss för visning!

Peter Lidgren Säljare Fritidsfordon & Begagnade Bilar 060-14 00 19 peter.lidgren@rylanderbil.se
Simon Johansson Försäljningschef Fritidsfordon & Begagnade bilar 060-14 00 17 simon.johansson@rylanderbil.se

Adria sonic plus & supreme

Varför välja Adria?

Det finns många anledningar till varför Adria bör vara ditt självklara val när det är dags att köpa husbil. Adria är idag marknadsledande i Europa inom husbilar och husvagnar och i Frankrike, Italien och Spanien är företaget bland de allra främsta. Över 12 000 husbilar har producerats sedan starten 1965 och detta skvallrar om företagets erfarenhet och kompetens. För att i över 50 år kontinuerligt jobba för bättre och tryggare produkter krävs en passion för att ge konsumenterna den kvalité de förtjänar.

Framgången har återinvesterats i utveckling av nyare, bättre och mer prisvärda husbilar. Det är erfarenhet i kombination med medarbetarnas kompetens och framför allt passion att utvecklas som gör att modellerna från Adria bara blir bättre och bättre.

Kort sammanfattning av Adria:

– En av de ledande tillverkarna av husbilar och husvagnar i Europa
– Över 50 års erfarenhet i branschen
– Smart och innovativ design gör Adria husbilar extra rymliga och mysiga
– ISO-certifierade – med hänsyn för både kvalité- och miljöstandard
– Två års garanti på alla köp

Allt från utrymme till design till komfort, Adria är en husbilstillverkare att lita på. Åren inom tillverkning och utveckling av husbilar och husvagnar har skapat processer som tar hänsyn till de konsumenterna vill ha. När man väl har bestämt sig för att köpa husbil är Adrias produkter antagligen det smartaste valet man kan göra.

Det kan däremot vara svårt att navigera bland Adrias stora sortiment. Här är det viktigt att återförsäljaren vet vad som gäller. Adria Coral, Adria Matrix och Adria Sonic Plus 799 sl är bara några exempel på de många olika modeller som finns tillgängliga. Variationerna kan vara svåra att skilja åt men måste finnas där på grund av att husbilarna har ett stort urval av planlösningar. Det är naturligtvis en bra sak, eftersom det tillåter dig som kund att välja precis den lösningen du vill ha, alltså husbilen från dina drömmar!

En av Norrlands största återförsäljare av Adria husbilar:

Att köpa husbil är en stor investering, inget snack om saken. För många är det ett av livets största köp och det är självklart oerhört viktigt att köpet känns väl genomtänkt och planerat. Förutom garantin du som kund får när du köper husbil av ett stort och pålitligt märke är det också otroligt viktigt att du känner samma trygghet från din återförsäljare. Och med Rylander Bil i Sundsvall får du just det.

Vi är en av Sundsvalls främsta fordonshandlare och driver en verksamhet som genomsyras av trygga affärer, längre relationer med kund och högst konkurrenskraftiga priser.

Vi är återförsäljare för nya husbilar från bland annat Adria och vi har även ett brett sortiment begagnade husbilar. Hos oss hittar du modeller som Adria Sonic Plus 799 sl, Adria Sonic Supreme 710 sl och mycket, mycket mer. Möjligheten för dig som kund att välja exakt den stil och klass du vill ha för din husbil är det Adria handlar om, och vi på Rylander Bil är otroligt stolta över att vara en partner.

Vårt sortiment är lika stort som vårt engagemang och vår kompetens. För oss handlar försäljning om trygghet och kunskap och det genomsyrar hela vår verksamhet, från verkstad till kundmottagning.

Hos oss kan du förstås även serva bilen i vår verkstad och vi erbjuder reparationer och service i toppklass. Säkerhet och trygghet är, precis som vid försäljningen, otroligt viktigt i verkstaden.

Fördelar med Rylander Bil:

Hos Rylander Bil hittar du Sundsvalls bredaste utbud av fritidsfordon. Adria Sonic Plus 799 sl och Adria Sonic Plus 700 slt är två av våra mest populära husbilar och om du är intresserad av att ta en titt är det bara att höra av sig till oss.

Vi pratar ofta om trygghet i köpet och när det handlar om husbilar är det extra viktigt med trygghet. Att köpa fritidsfordon innebär en stor investering och för att du som kund ska känna att du vågar erbjuder vi på Rylander Bil en personlig rådgivning inför köpet. På så sätt kan vi i lugn och ro sätta oss ner, ta reda på vilket ditt behov är och utifrån styra dig i rätt riktning. Köpet ska inte bara kännas tryggt efteråt utan även innan och under, och den tryggheten hoppas vi kunna generera under den personliga rådgivningen. Boka in den redan idag och starta processen mot din dröm om att äga en husbil av rang!

För mer information om Rylander Bil och hur vi gör affärer, kontakta oss via telefon eller mail så berättar vi mer. Är du i Sundsvall så hoppas vi att du kommer förbi och tar en kopp kaffe!

Erbjudanden på tillbehör

Kontakta oss för aktuella priser och beställning

Aqua Kem Blue Sachets

Tillsatsmedel i portionspåsar, 15 portionspåsar

165 kr

Campingstol Wecamp

Ramses hopfällbar bekväm campingstol som passar lika bra i förtältet, under markisen eller på hemmaterassen

895 kr

Solcell

160W – Monterat & Klart

8.500 kr

Välkommen in till oss på Rylander Fritid

För frågor om våra produkter, kontakta oss på 060-14 00 00 eller fritidsfordon@rylanderbil.se