Köp Adria Matrix Plus & Supreme 670 SL här!

Rylander Bil – så jobbar vi:

– En av Norrlands största aktörer inom försäljning av husbilar och husvagnar
– Säljer både begagnat och nytt
– Vi främjar ett säker och tryggt fordonsägande
– Vi satsar på personlig omtanke och kundnöjdhet!

Adria matrix plus & supreme 670 sl

Adria fortsätter att erbjuda husbilar av högsta kvalité, och det finns inte många bättre exempel än Adria Matrix plus 670 sl och Matrix supreme. Det är den perfekta husbilen som uppfyller alla behov som en campare, biläventyrare, och landsvägsälskare kan tänkas ha. Med fem antal godkända sittplatser får de flesta familjer plats i en Adria Matrix plus och dessutom är bränsleförbrukningen minskad tack vare en ny utvändig profil. Det innebär att resan kan fortsätta lite längre, och lite bättre!

De komplicerade namnen beror på att husbilarna möjliggör för mindre variationer som gör en stor skillnad. Det kan exempelvis handlar om elektriska nedsänkbara sängar – som hittas i Adria Matrix Supreme – som ger familjen en känsla av äkta lyx på vägen.

Matrix tar husbilslivet till en ny nivå och vad gäller crossoverhusbilar blir det inte mycket bättre. Optimerade utrymmen ger mer plats, den nya inredningen ger en hemtrevlig känsla och med multimediaväggen med USB-uttag kan musiken – på gott och ont – pumpa under hela resan!

På Rylander Bil köper du Adria Matrix till konkurrenskraftigt pris. Vi är en av Sundsvalls och Norrlands mest etablerade handlare av fritidsfordon, med många års erfarenhet, hög kompetens i verkstaden samt en stark vilja att ge våra kunder exakt det de vill ha.

Rylander Bil är en fordonshandlare du kan lita på. Vårt dedikerade team av försäljare kan svara på de flesta frågor och om det är något som går över huvudet så tar vi reda på svaret där och då.

Aktuella kampanjer på fritidsfordon

Adria Coral Axess

pris fr. 664.900:- eller 2.570:-/Mån

Adria Aviva

pris fr. 161.900:- eller 891:-/Mån

Kabe Travel Master Classic

pris fr. 820.000:- eller 3.169:-/Mån

Kabe Classic

pris fr. 292.400:- eller 1.610:-/Mån

Kontakta oss för visning!

Peter Lidgren Säljare Fritidsfordon & Begagnade Bilar 060-14 00 19 peter.lidgren@rylanderbil.se
Simon Johansson Försäljningschef Fritidsfordon & Begagnade bilar 060-14 00 17 simon.johansson@rylanderbil.se

Adria matrix plus & supreme 670 sl

En klass för sig

Rylander Bil är en klass för sig och fördelarna med att handla från oss är många. Handlar det om fritidsfordon har du kommit till rätt aktör och hos oss hittar du Adrias många modeller, inklusive Adria Coral Matrix plus och supreme. Vi säljer såväl begagnade som nya husbilar och i vår verkstad erbjuder vi service och reparationer.

Säkerhet betyder allt

Lyx och komfort är en sak, men det betyder ingenting utan vetskapen om att du och dina nära och kära är trygga på vägen. Husbilar får ibland kritik för att inte ha samma höga säkerhet som vissa personbilar har, bland annat på grund av karossens struktur. Det är en kritik som tas på största allvar och utvecklingen går snabbt och åt rätt håll.

Matrix-modellerna är byggda för komfort men inte utan hänsyn för säkerheten. Matrix har tilldelats säkerhetspriset ADAC och är en av de mest säkra husbilarna på marknaden. Husbilen är tillverkad med Adrias unika Comprex-konstruktion vilket innebär att karossens struktur är stabilare och starkare än tidigare.

På Rylander Bil får du all information du behöver inför köpet. Du har också möjlighet att boka personlig rådgivning med någon av våra högst kompetenta husbilsförsäljare, allt för att du ska känna dig säker innan, under och efter din investering. Välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller på plats i Sundsvall!

Erbjudanden på tillbehör

Kontakta oss för aktuella priser och beställning

Aqua Kem Blue Sachets

Tillsatsmedel i portionspåsar, 15 portionspåsar

165 kr

Campingstol Wecamp

Ramses hopfällbar bekväm campingstol som passar lika bra i förtältet, under markisen eller på hemmaterassen

895 kr

Solcell

160W – Monterat & Klart

8.500 kr

Välkommen in till oss på Rylander Fritid

För frågor om våra produkter, kontakta oss på 060-14 00 00 eller fritidsfordon@rylanderbil.se