Adria husbil & husvagn – hos oss i Sundsvall

På Rylander Bil i Sundsvall hittar du fritidsfordon som passar dig. Vare sig det är husbil eller husvagn så har vi något som passar dig. Vi har husbilar och husvagnar från det ledande märket Adria som sedan 1965 har varit en av Europas ledande husvagnsleverantörer. Utöver kända märken som Adria, KABE och Swift kan vi erbjuda våra kunder ett brett utbud av husbil och husvagn. Vi är även återförsäljare av begagnade husbilar och husvagnar i Sundsvall.

KONTAKT
Telefon: 060-14 00 00
E-post: info@rylanderbil.se

Kontakta oss för visning!

Peter Lidgren Säljare Fritidsfordon & Begagnade Bilar 060-14 00 19 peter.lidgren@rylanderbil.se
Simon Johansson Försäljningschef Fritidsfordon & Begagnade bilar 060-14 00 17 simon.johansson@rylanderbil.se
Aktuella kampanjer på fritidsfordon

Adria Coral Axess

pris fr. 664.900:- eller 2.570:-/Mån

Adria Aviva

pris fr. 161.900:- eller 891:-/Mån

Kabe Travel Master Classic

pris fr. 820.000:- eller 3.169:-/Mån

Kabe Classic

pris fr. 292.400:- eller 1.610:-/Mån

Försäljning & service av husvagn & husbil i Sundsvall

På Rylander Bil i Sundsvall står vi för säkerhet, kunskap och trygghet. Som kund kan du alltid känna dig trygg med att vår personal har stor kunskap och lång erfarenhet av branschen bakom sig.
På vår moderna, miljöcertifierade (ISO14001) verkstad kan du få hjälp med alla typer av fordon och naturligtvis reservdelar. Vi använder oss bara av det bästa och har därför alltid originaldelar till din husbil eller husvagn. Vår auktoriserade verkstad utför service och reparationer och våra mekaniker är naturligtvis alla märkesutbildade för bästa möjliga service. Det är en anledning till hög kundnöjdhet och det värdesätter vi enormt! På Rylander Bil kan vi även erbjuda våra kunder förmånliga finansieringslösningar, kontakta oss om du vill veta mer om detta.

husbil adria

Adria – en klass för sig

Alla våra certifierade märkes mekaniker arbetar med specialverktyg och senaste mjukvaran. Du kan kontakta oss för att boka visning eller provkörning av husvagn eller husbil. Vårt stora sortiment inkluderar både nya och begagnade husbilar och husvagnar till förmånliga priser.
Att köpa husvagn eller husbil på Rylander Bil i Sundsvall innebär att du alltid kan känna dig trygg med ditt köp. Alla våra husvagnar och husbilar är genomgångna innan leverans och med garantier så att du kan åka iväg på semestern och känna dig trygg med det nya inköpet. Hos oss hittar du husvagnar och husbilar från märken som ADRIA för användning året runt.

Kontakta oss när du vill köpa en Adria husvagn eller husbil

Kontakta oss på Rylander Bil redan idag om du är ute efter ledande märken som Adria. Ta del av våra förmånliga erbjudanden. Välkommen in så berättar vi mer.

Nyckelord:
Adria husvagn Sundsvall | Adria husbil