Adria Coral – en pålitlig och komfortabel husbilserie

Varför du ska köpa husbil från Rylander Bil:

– En av Sundsvalls och Norrlands största återförsäljare av husbilar och husvagnar
– Stort utbud av både nya och begagnade husbilar
– Härlig kundkontakt – personlig kontakt ger långa kundrelationer
– Hög servicenivå – hos oss köper du tryggt och säkert!
– Hos oss hittar ni även verkstad!

Adria CoraL Axess, Plus & Supreme 670

Adria Coral Axess 670 sc uppfyller de flesta kriterier en köpare av husbil kan ha. Coral Axess tillhör instegsserien men att kalla den grundläggande är helt fel. Truma värmesystem med elpatron och elektrisk golvvärme är bara två av funktionerna som gör Coral Axess till ett klokt val för husbilsköpare. Lägg därtill den moderna inredningen med Sky Lounge och Sky Roof – för äkta kryssningskänsla – samt ett optimerat utrymme som utan problem rymmer tre till fyra personer på den längre resan. Och trots att bilen är fullpackad med förstklassig utrustning, med vilken du och dina nära och kära kan känna er trygga, är priset högst konkurrenskraftigt.

Axess 670 sc är bara en av många modeller inom familjen Adria Coral. Plus-modellen erbjuder det exklusiva dubbelpanorama takfönstret och den stora dinetten där alla passagerare får den plats de behöver för att vara bekväma. Badrummet i hotellstil är rymligt och alla tillbehör är av hög kvalité. Ytterligare ett steg upp hittas Adria Coral Supreme vilket är den högsta specifikationen av nya Coral med ännu mer standardutrustning och en ännu bättre Sky Lounge och Sky Roof. I Coral Supreme finns fem godkända sittplatser och även godkänd isofix, det internationella fästsystem för barnstolar som är en standard runtom i världen för säker montering av barnstol i bilen.

Alla dessa modeller – Adria Coral Axess 670 sc, Plus och Supreme – och många, många fler hittar du hos Rylander Bil. Vi är en av marknadens största aktörer vad gäller husbilar och husvagnar och hos oss får du all information du behöver inför köpet. Vi kan hjälpa dig med allt från rådgivning till prisförslag. Eller så har vi bara ett härligt samtal om kommande semester över en god kopp kaffe.

Aktuella kampanjer på fritidsfordon

Adria Coral Axess

pris fr. 664.900:- eller 2.570:-/Mån

Adria Aviva

pris fr. 161.900:- eller 891:-/Mån

Kabe Travel Master Classic

pris fr. 820.000:- eller 3.169:-/Mån

Kabe Classic

pris fr. 292.400:- eller 1.610:-/Mån

Kontakta oss för visning!

Peter Lidgren Säljare Fritidsfordon & Begagnade Bilar 060-14 00 19 peter.lidgren@rylanderbil.se
Simon Johansson Försäljningschef Fritidsfordon & Begagnade bilar 060-14 00 17 simon.johansson@rylanderbil.se

Adria Coral Axess, Plus & Supreme 670

För dig som vill köpa husbil eller husvagn

För dig som vill köpa husbil eller husvagn finns mängder av direkta kundfördelar med att vända dig till Rylander Bil. Vi är en av områdets mest erfarna bilhandlare, vi kan Adria Coral och vi har kompetensen som krävs för att styra dig i rätt riktning. Har du redan bestämt dig för vilken husbil du vill ha? Bra! Då återstår det bara att leta i vårt stora sortiment efter precis den modellen! Vi ser dessutom till att våra priser är konkurrenskraftiga; bara för att vår service är bra ska du som kund inte behöva betala mer!

Pris är dock en avgörande faktor vad gäller bilköp allmänt och köp av husbil i synnerhet. Det är en stor investering och innan en ansenlig summa pengar betalas ut är det förstås oerhört viktigt att vara säker på sin sak. Eller i alla fall så säker och lugn som man kan vara!

Många av våra potentiella kunder – men även befintliga kunder – har många frågor, bland annat om vilken utrustning som de kan tänkas behöva, vilka bilar som passar just deras familjesammansättning och hur de ska tänka ur en miljösynpunkt. Och vi på Rylander Bil välkomnar detta.

En öppen och rak dialog med våra kunder har genom åren lett till längre relationer och bättre affärer för alla parter. Därför erbjuder vi en personlig rådgivning inför köp av fritidsfordon. Där är taket högt och inga frågor för dumma eller komplicerade. Vi gillar när vår omfattande kunskap testas, och är det något vi inte kan så ser vi till att ta reda på svaret i efterhand och återkomma.

Nedan går vi igenom några av punkterna och frågorna som brukar dyka upp under våra rådgivningssamtal.

All denna utrustning – behövs det verkligen?

Det går att argumentera för att viss utrustning i husbilen eller delar av inredningen är överflödig och inte fullt nödvändiga för att resan ska gå enligt planen. Men faktum är att det är svårt att föreställa sig hur viktig komforten är förrän hjulen faktiskt har börjat rulla. En husbil är mer än bara ett transportmedel. Det är ett tillfälligt hem, och i hemmet ska man bo.

Föreställ dig att du kör bilen med din fru bredvid dig och dina barn i loungen. Frihetskänslan infinner sig när farthållaren är inställd, omgivningen är vacker och tillvaron bra. Det faller dock kort efter att sonen, som skyller på bristande utrymme, spillt juice över dottern som kräver en dusch. Men duschen valde du nöjt bort i sista stund eftersom ett lägre pris lät lockande. Det scenariot kan töja på de allra starkaste familjebanden.

De som faktiskt varit på en längre resa med familjen i en husbil eller husvagn lär aldrig glömma betydelsen av nämnda funktioner, exempelvis optimerad belysning i badrummet, bekväma madrasser och ett välutrustat kök. En familj på tre eller fyra personer ute på en längre resa behöver en viss komfort för att inte gå varandra på nerverna till den punkt då det blir ohållbart. Vad gäller komfort finns det inte många alternativ som slår Adria Coral. Oavsett om det är Axess, Plus eller Supreme är nivån av komfort nästintill oslagbar till det priset.

Säkerheten kommer först

Komfort är dock bara en viktig aspekt när hjulen börjar rulla, men det finns viktigare. Den allra viktigaste för köpare av husbil är förstås säkerheten.

När det är dags att starta semestern och hoppa in i husbilen tillsammans med sin familj eller sina vänner ska man vara övertygad om att tryggheten för alla passagerare är säkrad. Oavsett om det gäller rätt fästning av barnstolen eller godkända sittplatser är det av största betydelse att familjens trygghet är säkrad innan man ger sig ut på vägen. Med oss på Rylander Bil är den tryggheten garanterad via modellerna och produkterna vi erbjuder samt via vår höga kunskap och servicenivå.

Vad ska man tänka på inför köp av husbil?

Det ska sägas att köp av husbil kommer med en hel del frågetecken. Detta beror inte nödvändigtvis på kundens okunskap utan snarare på att variationerna på marknadens många husbilsmärken är otroligt stora, inte minst om modellerna går att anpassa efter specifika önskemål. Adria Coral-modellerna är inga undantag och kravet som ställs på köparen är att vara klar med specifika önskemål, för alternativ vad gäller utrustning finns det minst sagt gott om!

Några frågor man kan ställa sig inför köpet av husbil:

– Vilken planlösning är jag ute efter?

– Hur många godkända sittplatser behöver jag?

– Har jag behörighet för körkortet jag behöver?

– Hur mycket är jag villig att betala för min husbil?

– Om du köper begagnat: hur det ser ut med garanti?

Ovannämnda frågor är till för inspiration men täcker förstås inte allt som man som kund kan behöva veta innan köpet. På Rylander Bil säljer vi både nya och begagnade husbilar – inklusive Adria Coral-modellerna – och här kan förutsättningarna skilja sig vad gäller service och garanti. Rådet från oss på Rylander Bil är att förbereda sig väl inför köpet, dock med respekt för att det inte går att lära sig allt!

Att köpa husbil är enkelt men att köpa rätt husbil kan vara desto svårare. Är det en Adria Coral Supreme jag behöver? Eller en Adria Coral Axess 670 sl? Hos oss på Rylander Bil kan du lita på att affären kommer att landa så nära dina önskemål som det går. Vår breda kunskap, vårt arbetssätt och ett av marknadens bredaste sortiment gör oss till det självklara valet för alla husbilsälskare i och kring Sundsvall.

Mer än bara en handlare av fritidsfordon

På Rylander Bil hittar du ett dedikerat team av försäljare som genom ett brett och spännande sortiment kan hjälpa dig hitta det du behöver. Men vi gör mer än att bara sälja husbilar och husvagnar. I vår verkstad tar vi hand om allt som har med ditt fordon att göra och där hittar du bara specialister och märkesutbildade mekaniker. Vi håller oss uppdaterade med generalagenten och ser till att vi följer alla rekommendationer för senaste mjukvara och specialverktyg, allt för att garantera trygghet för dig och din bil.

Ring oss redan idag och ta ett steg närmare din nya husbil!

Vill du veta mer om Rylander Bil, hur vi jobbar eller vad i har i vårt lager? Ring, maila eller besök oss på plats! Om du redan har bestämt dig för att göra affärer med oss på Rylander Bil men fortfarande är osäker på vilken modell du vill köpa, boka då en personlig rådgivning och ställ dina frågor till en av våra kunniga säljare.

Nå, blir det en Adria Coral Axess 670 sc? Eller slår ni på stort och köper en Adria Coral Supreme 670 sl? Om det är för svårt att bestämma sig vet ni var vi finns! Välkommen till Rylander Bil!

Erbjudanden på tillbehör

Kontakta oss för aktuella priser och beställning

Aqua Kem Blue Sachets

Tillsatsmedel i portionspåsar, 15 portionspåsar

165 kr

Campingstol Wecamp

Ramses hopfällbar bekväm campingstol som passar lika bra i förtältet, under markisen eller på hemmaterassen

895 kr

Solcell

160W – Monterat & Klart

8.500 kr

Välkommen in till oss på Rylander Fritid

För frågor om våra produkter, kontakta oss på 060-14 00 00 eller fritidsfordon@rylanderbil.se